上一頁下一頁
發新話題

窈窕還是豐滿好?

收藏  |  訂閱
61  9.1k

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-18 09:51 發表 查看引用來源

請教下點樣一路插一路抓腳板
床或者梳化邊, 男方跪喺地下女方訓床遞高對腳俾人捉住, 有幾難?

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-18 09:51 發表 查看引用來源

請教下點樣一路插一路抓腳板
男上女下. 囡囡柔軟度高, 可以將對腳板伸貼我塊面, 我一路屌, 一路啜佢腳指公都得.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-19 09:01 發表 查看引用來源

床或者梳化邊, 男方跪喺地下女方訓床遞高對腳俾人捉住, 有幾難?
抓腳板唔會好痕咩??

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-20 10:04 發表 查看引用來源

抓腳板唔會好痕咩??
會, 但係都會興奮

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-21 16:04 發表 查看引用來源

會, 但係都會興奮
呢個真係第一次聽,下次同SL試下先

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-22 09:18 發表 查看引用來源

呢個真係第一次聽,下次同SL試下先
前日去百佳, 故意訂一個有鏡房. 對住塊鏡同囡囡玩狗仔. 捉實佢條腰黎屌, 見佢對波fing下fing下, 條鳩特別硬.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-22 13:10 發表 查看引用來源
前日去百佳, 故意訂一個有鏡房. 對住塊鏡同囡囡玩狗仔. 捉實佢條腰黎屌, 見佢對波fing下fing下, 條鳩特別硬.
咁玩狗仔渣唔渣到波???我發覺係渣唔到...係咪我肥得制?😒😒😒

回覆 36# hkg369 的帖子

三面鏡哦😏
當女上時,你可以望到天花板塊鏡見到女女自己搖都好正

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-22 13:36 發表 查看引用來源
咁玩狗仔渣唔渣到波???我發覺係渣唔到...係咪我肥得制?😒😒😒
我試過跟吾同身型囡囡玩狗仔, 高矮肥瘦都有. 特別高嘅女, 身長, 所以要雙手一齊揸到佢對波, 未必得.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-22 16:00 發表 查看引用來源
我試過跟吾同身型囡囡玩狗仔, 高矮肥瘦都有. 特別高嘅女, 身長, 所以要雙手一齊揸到佢對波, 未必得.
我164高囉. 身長腳短....男神又高大...狗仔佢都辛苦呀... 😁但佢渣咗我一野...應該渣唔到...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆