上一頁下一頁
發新話題

窈窕還是豐滿好?

收藏  |  訂閱
61  9.1k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 15:29 發表 查看引用來源
我164高囉. 身長腳短....男神又高大...狗仔佢都辛苦呀... 😁但佢渣咗我一野...應該渣唔到...
有d可惜! 對住鏡玩狗仔, 睇住自己一路屌閪, 一路雙手揸波. 果種享受, 有錢都買吾到.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-23 16:45 發表 查看引用來源
有d可惜! 對住鏡玩狗仔, 睇住自己一路屌閪, 一路雙手揸波. 果種享受, 有錢都買吾到.
我全身肥肉...最憎睇鏡

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 16:49 發表 查看引用來源
吾系有d可惜, 直情系超級遺憾!

自己都好肉,所以一定要窈窕

回覆 37# 失常少女 的帖子

你對奶甘大點會揸唔到

引用:
原帖由 第一誡 於 2020-6-27 08:53 發表 查看引用來源
你對奶甘大點會揸唔到
但係狗仔真係渣唔到, 身長???肥肉阻礙???你地狗仔係唔係床邊先?

回覆 1# 香煎性感的牛牛 的帖子

我會揀好睇,一樣好扑

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 16:49 發表 查看引用來源
喺呢種環境之下,當然係睇下自己性興奮嘅樣同埋對方幾努力令你開心興奮嘅樣。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-28 14:22 發表 查看引用來源
但係狗仔真係渣唔到, 身長???肥肉阻礙???你地狗仔係唔係床邊先?
我老婆係跪喺床上,膝頭哥貼近床邊,我就企喺度雙手捉住佢條小肥腰,推前拉後真係插得好深入。
其實揸波對我嚟講有冇問題,可以雙手揸住佢對波,一樣推前拉後, 不過呢個動作我就稍為吃力少少 ,不過佢好享受。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-29 11:51 發表 查看引用來源

我老婆係跪喺床上,膝頭哥貼近床邊,我就企喺度雙手捉住佢條小肥腰,推前拉後真係插得好深入。
其實揸波對我嚟講有冇問題,可以雙手揸住佢對波,一樣推前拉後, 不過呢個動作我就稍為吃力少少 ,不過佢好享受。 ...
我都係咁企....可能佢高大..我地難就位啦....我好中意望住對方hi 樣..enjoy 樣... 但狗仔對肥妹應該個位中過男上女下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆