上一頁下一頁
發新話題

窈窕還是豐滿好?

收藏  |  訂閱
61  9.1k

吊到條女波 fing ding 真係極度暢快
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-22 13:10 發表 查看引用來源
前日去百佳, 故意訂一個有鏡房. 對住塊鏡同囡囡玩狗仔. 捉實佢條腰黎屌, 見佢對波fing下fing下, 條鳩特別硬.

引用:
原帖由 88yes 於 2020-6-30 16:08 發表 查看引用來源
吊到條女波 fing ding 真係極度暢快

88yes, 一定要對鏡做, 望到自己 & 條女, 先至過引.

仲震條女望住點樣俾人吊緊
望住自己個淫
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-30 17:11 發表 查看引用來源
88yes, 一定要對鏡做, 望到自己 & 條女, 先至過引.

引用:
原帖由 88yes 於 2020-7-2 15:42 發表 查看引用來源
仲震條女望住點樣俾人吊緊
望住自己個淫

對住鏡, 見到囡囡痛苦表情, 哀求大力d屌, 好爽!

我一定要走肥,豐滿型唔啱我

如果係兩種極端的話,即係一個瘦到連少少波都無,另一個肥到起曬褶,咁我會楝瘦

太肥抱佢唔起,想來一招龍舟掛鼓都唔得。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-17 13:06 發表 查看引用來源
太肥抱佢唔起,想來一招龍舟掛鼓都唔得。
浸住池水可以借吓浮力冇咁重, 我試過夾埋台灣大哥齊齊晌池入面掛老虎, HIGH 到爆....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-17 19:49 發表 查看引用來源

浸住池水可以借吓浮力冇咁重, 我試過夾埋台灣大哥齊齊晌池入面掛老虎, HIGH 到爆....
咁就真係要搵機會試下,不過而家疫情關係又唔可以去泰國越南啲地方租間resort 享受下。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-19 15:22 發表 查看引用來源

咁就真係要搵機會試下,不過而家疫情關係又唔可以去泰國越南啲地方租間resort 享受下。
情況好番先未遲, 到時請 C 亨推介啲好玩 RESORT 嚟, 我唔係租過太多次唔算熟識窿路玩, 或者扮唔識去天體村玩....哈哈...諗住吓先頂住癮..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆