窈窕還是豐滿好?

收藏  |  訂閱
10  9.1k

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-6-10 23:10 發表 查看引用來源
窈窕
總之條女一定要有腰, 玩狗仔捉實條腰chok, 先夠過引

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-12 15:02 發表 查看引用來源
點解唔可以專一d 呢.........
最少兩個, 如果其中一個黎大姨媽, 仲有另一個可以屌.

引用:
原帖由 sagax 於 2020-6-15 14:26 發表 查看引用來源
抱,但佢會鬧整親我腰骨。利申佢重過我十幾磅。
昨日去百佳, 同囡囡對住塊鏡玩狗仔. 捉實佢條腰, 大力屌, 見佢對波fing黎fing去, 超過引. D女太肥無腰吾好玩.

引用:
原帖由 88yes 於 2020-6-16 08:35 發表 查看引用來源
對鏡玩狗仔式真係無得頂
當然大波女仲正

一定要有腰!!! 感覺好似揸電單車, 揸住軚盤狂比油咁, 超爽!!! 如果條女水桶腰, 就好似抱住個水桶咁, 點比油都無用!

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-18 09:51 發表 查看引用來源

請教下點樣一路插一路抓腳板
男上女下. 囡囡柔軟度高, 可以將對腳板伸貼我塊面, 我一路屌, 一路啜佢腳指公都得.

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-22 09:18 發表 查看引用來源

呢個真係第一次聽,下次同SL試下先
前日去百佳, 故意訂一個有鏡房. 對住塊鏡同囡囡玩狗仔. 捉實佢條腰黎屌, 見佢對波fing下fing下, 條鳩特別硬.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-22 13:36 發表 查看引用來源
咁玩狗仔渣唔渣到波???我發覺係渣唔到...係咪我肥得制?😒😒😒
我試過跟吾同身型囡囡玩狗仔, 高矮肥瘦都有. 特別高嘅女, 身長, 所以要雙手一齊揸到佢對波, 未必得.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 15:29 發表 查看引用來源
我164高囉. 身長腳短....男神又高大...狗仔佢都辛苦呀... 😁但佢渣咗我一野...應該渣唔到...
有d可惜! 對住鏡玩狗仔, 睇住自己一路屌閪, 一路雙手揸波. 果種享受, 有錢都買吾到.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 16:49 發表 查看引用來源
我全身肥肉...最憎睇鏡
吾系有d可惜, 直情系超級遺憾!

引用:
原帖由 88yes 於 2020-6-30 16:08 發表 查看引用來源
吊到條女波 fing ding 真係極度暢快

88yes, 一定要對鏡做, 望到自己 & 條女, 先至過引.

前往最後回覆