上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
85  20.0k

引用:
原帖由 sam959818 於 2020-6-15 03:09 發表 查看引用來源
我自己覺得女人生完仔是很想常常被屌,我前妻便是生完兩件晚晚要,有時瞓覺一濟半夜一濟天先一濟命都無,後來給我發覺她的偷食,問她她唔知點解常常濕晒想給人屌吹脹 ...
咁大需要,偷食都好正常
利申:都有同樣問題

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-6-15 01:25 發表 查看引用來源
平時少出po,今晚忍唔住上嚟分享下早兩日發生嘅事
星期四晚,一對仔女未夠10點就瞓著晒
兩公婆難得清閒,瞓起床hea住玩電話
老婆煲劇,我就上嚟引版刨文睇相
嘩,又F Cup又長腿睇到我成個人㷫合合
放低電話伸手摸下老婆對36D,另 ...
好快會生第三個,恭喜晒

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2020-6-15 09:09 發表 查看引用來源
你女人30幾又36D,真係最好屌最好玩最正
我都幾鐘意肥妹,佢生完第一個肥咗半個碼,第二件再多半個碼,啱晒心水,索性叫佢唔洗減,佢肥得嚟有個肚腩但唔會墮,對波就33C升到36D,睇數字你應該明對波肥少少,其餘落晒去背脊度

回覆 1# 不毛之地 的帖子

恭喜師兄同老婆結咗婚咁耐性生活仲咁好,厲害厲害

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-6-15 09:24 發表 查看引用來源

我都幾鐘意肥妹,佢生完第一個肥咗半個碼,第二件再多半個碼,啱晒心水,索性叫佢唔洗減,佢肥得嚟有個肚腩但唔會墮,對波就33C升到36D,睇數字你應該明對波肥少少,其餘落晒去背脊度 ...
同好,肥閪真係好好屌又多水,長屌都不厭

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-6-15 08:45 發表 查看引用來源

我覺得佢啲反應好過未生之前
因為已練成吸精大法……嘻嘻

引用:
原帖由 sexman44264 於 2020-6-15 09:22 發表 查看引用來源
好快會生第三個,恭喜晒
除非唔就得食藥啦

回覆 11# 哈佬吉爾 的帖子

師兄 可以㸃解決 真係叫人幫手?

以前女朋友,一舔佢陰核,已經出很多水!吊吊下有d噴水

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-6-15 11:30 發表 查看引用來源
以前女朋友,一舔佢陰核,已經出很多水!吊吊下有d噴水
即是而家不是女友,冇得舐了?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆