上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
85  20.0k

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-6-15 11:09 發表 查看引用來源
師兄 可以㸃解決 真係叫人幫手?
点解決?咁多人推波助瀾,佢地自有辦法

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-6-15 12:45 發表 查看引用來源

即是而家不是女友,冇得舐了?
可能而家嗰個唔舔都識噴水呢

回覆 21# 哈佬吉爾 的帖子

放左老婆出街周圍食野?

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-6-15 09:26 發表 查看引用來源
恭喜師兄同老婆結咗婚咁耐性生活仲咁好,厲害厲害
睇你有咩要求啦
有人鐘意餐餐試新嘢
我呢啲有兩餐飽飯已經好滿足

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-6-15 13:48 發表 查看引用來源
放左老婆出街周圍食野?
放左都有二年,各自揾吃

引用:
原帖由 sam959818 於 2020-6-15 03:09 發表 查看引用來源
我自己覺得女人生完仔是很想常常被屌,我前妻便是生完兩件晚晚要,有時瞓覺一濟半夜一濟天先一濟命都無,後來給我發覺她的偷食,問她她唔知點解常常濕晒想給人屌吹脹 ...
咁你錯啦.生完細路生理同心理改變好大.更多一部份人精神放落細路度.而且生仔經歷都令性慾減退.所以好多夫妻有仔女後性生活指數直線下降.男同女都有影響.跟住慢慢變成無性生活.

回覆 24# 不毛之地 的帖子

哈 講中好多老公的心聲

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-15 15:43 發表 查看引用來源
咁你錯啦.生完細路生理同心理改變好大.更多一部份人精神放落細路度.而且生仔經歷都令性慾減退.所以好多夫妻有仔女後性生活指數直線下降.男同女都有影響.跟住慢慢變成無性生活. ...
平時專注睇細路,其他嘢一定會忽略㗎喇,最重要係俾佢知道你仲係好想屌佢,一有機會就算幾累都要執返劑,咁佢就會信自己仲有吸引力,每次都出盡全力,久而久之會回復正常,至於下面鬆弛問題,有乜所謂丫,鬆啲冇咁敏感,可以插耐啲先出,佢仲以為我持久力強咗

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-6-15 15:56 發表 查看引用來源
哈 講中好多老公的心聲
現實就係咁,出面係多好嘢食,食得多就知住家飯好食好多

回覆 28# 不毛之地 的帖子

哈 又一種感覺 女人個西洞 好多時有小小唔同 老公要細心留意下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆