無聊又出野

收藏  |  訂閱
10  31.1k

真係多猛人, 自己要柄埋食慚愧波板糖..

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-14 22:47 發表 查看引用來源
你又唔出
係噃, 好似冇乜見平 c 兄展示過佢把武器 , 聽就有, 我都衰衰地露過吓...

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-15 08:49 發表 查看引用來源
係囉係囉!
平 c 兄可能會潛水..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-15 13:20 發表 查看引用來源

艾兄唔好玩我啦。
查實冇乜所謂, 有位乜嘢輪廓都好勇 po 過, 或者好似我咁打吓格仔半摭吓咁就過到骨, 一陣激嬲梅姐腎上腺素爆發屙篤屎落你頭度就唔好啦....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-17 22:12 發表 查看引用來源

見到艾兄 post 咗咁多相,小弟只好回應一張 ,不要見笑 !
平 c 兄原來深藏不露, 小弟又要抦埋食慚愧波板糖 ,

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-10-30 04:48 發表 查看引用來源
俾 D 另類野睇下 ...
小朋友時無割, 大個仔做愛時不論戴套定唔戴套, 又唔覺得有問題, 而且女友同 SP 又無投訴, 結果就咁多年都無理佢啦
係咪光線暗定係乜嘢, 好似唔係好見 c 兄個尿道口, 仲見到有白頭髮, 唔通真係包莖到咁厲害 ? 可以俾之前嗰位年紀大又有包莖問題嘅 c 兄睇比較吓.

無論有冇割過, 一般反到都會好似下圖, 無阻隔「了」到條繫帶咁先爽皮嘅呢 :

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2020-11-3 13:28 發表 查看引用來源

我嘅情況同呢位師兄完全一樣, 包皮包到實一實,唔好話扯旗就算平時屙尿都睇唔到尿道口,搞到屙尿嗰時都唔知啲尿射去邊個方向,有時仲射濕埋隻腳。 ...
些少拉高都唔得㗎 ? 見到少少尿道口就得, 趁軟時候練多啲可能會改善到些少, 少少痛可能會有, 少不免要捱吓.  

好大呀.....個肚臍窿....

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2020-11-4 13:17 發表 查看引用來源

一直在努力中,現在除咗沖涼嗰時會反起包皮洗龜頭之外 。早大半年前試過每次屙尿都用雙手翻開包皮,初初真係好緊好痛,試咗十零廿次之後比較鬆少少, 見到有些少起色,試過兩三次打飛機落咗啲潤滑液,居然扯咗旗之後都可以反到 ...
能夠反到清潔已經好好, 感受到直接刺激龜頭, 要包皮口鬆濶番要加油...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-6 16:08 發表 查看引用來源

係咪你後生嗰時?
邊有咁嘅款, 咪誤會, 幅圖係樓主新加上去的.

附件

前往最後回覆