上一頁下一頁
發新話題

無聊又出野

收藏  |  訂閱
123  30.9k

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-10-30 04:48 發表 查看引用來源
俾 D 另類野睇下 ...
小朋友時無割, 大個仔做愛時不論戴套定唔戴套, 又唔覺得有問題, 而且女友同 SP 又無投訴, 結果就咁多年都無理佢啦
係咪光線暗定係乜嘢, 好似唔係好見 c 兄個尿道口, 仲見到有白頭髮, 唔通真係包莖到咁厲害 ? 可以俾之前嗰位年紀大又有包莖問題嘅 c 兄睇比較吓.

無論有冇割過, 一般反到都會好似下圖, 無阻隔「了」到條繫帶咁先爽皮嘅呢 :

主要可能只係唔好睇, 但不曾影響到功能

附件

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-10-30 10:36 發表 查看引用來源
主要可能只係唔好睇, 但不曾影響到功能
我有割包皮 我又唔覺得你J唔好睇喎

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-10-30 11:25 發表 查看引用來源
我有割包皮 我又唔覺得你J唔好睇喎
無投訴, 所以無考慮過割

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-10-30 11:36 發表 查看引用來源

無投訴, 所以無考慮過割
細路仔時你媽話事架嘛 幾時到你出聲 哈哈

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-10-30 11:43 發表 查看引用來源
細路仔時你媽話事架嘛 幾時到你出聲 哈哈
細路時睇過醫生, 醫生話可以割, 不過老母話唔使, 咁醫生就教點樣將 d 尿躉清同清潔, 最終咁多年都係無割
哈哈。。。變左醫療保健 post 添

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-10-30 11:48 發表 查看引用來源

細路時睇過醫生, 醫生話可以割, 不過老母話唔使, 咁醫生就教點樣將 d 尿躉清同清潔, 最終咁多年都係無割
哈哈。。。變左醫療保健 post 添
冇所謂 吹下水 反正呢度越來越少人 我都有留意你D分享 幾正

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-10-30 11:59 發表 查看引用來源
冇所謂 吹下水 反正呢度越來越少人 我都有留意你D分享 幾正
不過可能包皮過長都有少少影響嘅, 有個 SP 每次吹完, 都話我條 J 比其他男人咸

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-10-30 12:02 發表 查看引用來源

不過可能包皮過長都有少少影響嘅, 有個 SP 每次吹完, 都話我條 J 比其他男人咸
我諗係清潔問題比較多啲

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-10-30 12:05 發表 查看引用來源
我諗係清潔問題比較多啲
跟西味一樣嘅, 每個女人隻西嘅味道都唔太一樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆