上一頁下一頁
發新話題

無聊又出野

收藏  |  訂閱
123  30.9k

回覆 1# c_for_car 的帖子

C hing , 最後加個幅相真係好堅 ,如果我係女見到都想即刻幫你含。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-30 15:48 發表 查看引用來源
C hing , 最後加個幅相真係好堅 ,如果我係女見到都想即刻幫你含。
冇咁誇張呀 都冇女有留言

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-30 08:24 發表 查看引用來源

係咪光線暗定係乜嘢, 好似唔係好見 c 兄個尿道口, 仲見到有白頭髮, 唔通真係包莖到咁厲害 ? 可以俾之前嗰位 ...
我嘅情況同呢位師兄完全一樣, 包皮包到實一實,唔好話扯旗就算平時屙尿都睇唔到尿道口,搞到屙尿嗰時都唔知啲尿射去邊個方向,有時仲射濕埋隻腳。

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2020-11-3 13:28 發表 查看引用來源

我嘅情況同呢位師兄完全一樣, 包皮包到實一實,唔好話扯旗就算平時屙尿都睇唔到尿道口,搞到屙尿嗰時都唔知啲尿射去邊個方向,有時仲射濕埋隻腳。 ...
我都仲見到少少龜頭嘅。。。係澳門 D1 曾經被一個技術高超嘅技師成功翻出過

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2020-11-3 13:28 發表 查看引用來源

我嘅情況同呢位師兄完全一樣, 包皮包到實一實,唔好話扯旗就算平時屙尿都睇唔到尿道口,搞到屙尿嗰時都唔知啲尿射去邊個方向,有時仲射濕埋隻腳。 ...
些少拉高都唔得㗎 ? 見到少少尿道口就得, 趁軟時候練多啲可能會改善到些少, 少少痛可能會有, 少不免要捱吓.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 13:57 發表 查看引用來源

些少拉高都唔得㗎 ? 見到少少尿道口就得, 趁軟時候練多啲可能會改善到些少, 少少痛可能會有, 少不免要捱吓.  
一直在努力中,現在除咗沖涼嗰時會反起包皮洗龜頭之外 。早大半年前試過每次屙尿都用雙手翻開包皮,初初真係好緊好痛,試咗十零廿次之後比較鬆少少, 見到有些少起色,試過兩三次打飛機落咗啲潤滑液,居然扯咗旗之後都可以反到去包皮, 但係箍住條龜頸真係好痛, 過咗一排因為懶,屙尿冇反起包皮, 包皮口又緊返 ,試過再用手反包皮但係整損咗幾次, 現在好啲每次疴尿都反包皮 ,但未能夠好似上次咁扯旗後反包皮。

好大呀.....個肚臍窿....

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2020-11-4 13:17 發表 查看引用來源

一直在努力中,現在除咗沖涼嗰時會反起包皮洗龜頭之外 。早大半年前試過每次屙尿都用雙手翻開包皮,初初真係好緊好痛,試咗十零廿次之後比較鬆少少, 見到有些少起色,試過兩三次打飛機落咗啲潤滑液,居然扯咗旗之後都可以反到 ...
能夠反到清潔已經好好, 感受到直接刺激龜頭, 要包皮口鬆濶番要加油...

身型岩睇喎😌😌😌🤣🤣🤣

引用:
原帖由 依麗思高 於 2020-11-5 11:58 發表 查看引用來源
身型岩睇喎😌😌😌🤣🤣🤣
ok架 終於有個女仔平衡下 唔係以為基佬Post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆