有無試過教徒?

收藏  |  訂閱
21  2.5k

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-6-22 00:08 發表 查看引用來源
成功例子冇。失敗例子則有一單。

小弟以前食女會刻意避開教徒,因為我係道德L。

我唔覺得教徒有咩特別。但有個共通點:就係思想比較天真,容易被男人呃。

話說小弟認識一隻人渣級嘅狗公,會非常神心咁去教會流連識女仔。 ...
人無恥就無敵.我地有底線既係會少d機會,不過做人心安理得先.以前同事帶我返教會聚會.都係搞下聚餐講下教義發展下教眾咁.我講個笑話氹到一個叩亞雪既女仔成晚笑唔停.之後好明顯佢對我勁有好感.不過我諗諗下都係唔好害人.有心疏離左佢.後尾聽朋友講佢唔開心左一段時間..俾著第二個食左先算.

不過無後悔.做人既野坦蕩d好.我識既人當中無咩底線人渣級既無咩邊個有好下場.唔好唔信邪.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-21 06:17 PM 發表 查看引用來源
真係好睇人囉
上一份工個同事, 傾得下密計o既女性朋友, 佢話佢返果個唔知咩鬼o野堂講話夫妻之內o既性行為其實無咩唔做得, 因為性愛係上天賜俾男女o既歡愉喎
只要係一男一女+婚後+唔沉迷到影響日常生活同埋崇拜, 都 ...
從基督教角度作考慮,阿蛇所言正確。但根據天主教教義,則錯哂要即時去搵個神父或修女懺悔:性愛只能為傳宗接代而做,而非歡愉。

所以天主教反對任何避孕方法(包括任何體外射精,例如小弟嘅至愛-顏射)、因為性愛必須係為生仔而做。

相對於基督教,天主教對性行為嘅態度亦保守好多。譬如體位方面,男上女下係唯一正確體位。狗仔式、69、鵝脾、空中合體等等淫賤玩法當然係絕不能接受。另外,阿蛇嘅至愛-口交-更加係禁忌。而肛直頭係諗吓都有罪。

噢,仲有,自瀆都唔可以。基本上,連夢遺都要懺悔。

宗教之中,小弟比較熟悉基督教。雖然唔係教徒,但有讀聖經習慣。我覺得聖經係一本非常好睇嘅書,涵蓋極多哲理問題

但最嚮往嘅宗教反而係基督徒視為邪教嘅摩門教或末日教,原因係佢哋建議男人一生人可以娶3個老婆。我覺得係非常之好嘅建議。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-22 02:17 AM 發表 查看引用來源
... 我識既人當中無咩底線人渣級既無咩邊個有好下場.唔好唔信邪. ...
無論信唔信邪,做人唔可以冇底線。女可以唔食,良知唔可以冇。

小弟曾經暗撻一位人妻,對方接近落疊,有次見面近距離(近到聞到肉香)望到佢心口戴住個小小嘅十字架,本來興致"勃勃",即時乜淫念都冇哂。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-6-22 11:57 發表 查看引用來源

無論信唔信邪,做人唔可以冇底線。女可以唔食,良知唔可以冇。

小弟曾經暗撻一位人妻,對方接近落疊,有次見面近距離(近到聞到肉香)望到佢心口戴住個小小嘅十字架,本來興致"勃勃",即時乜淫念都冇哂。 ...
我又未至於見到教徒就放棄,不過我唔會為上床呃人哩樣個樣俾希望人.大家坦誠d就得.
所以咁多年同d女都係好聚好散.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-22 02:37 PM 發表 查看引用來源
我又未至於見到教徒就放棄,不過我唔會為上床呃人哩樣個樣俾希望人.大家坦誠d就得.
所以咁多年同d女都係好聚好散.
正路。

再講,之前小弟只係講緊過去曾經發生嘅嘢,因為當時我仍然係個戇居居嘅道德L。換轉發生喺今日,我唔敢擔保我忍得到口。我覺得我以前嘅忍耐能力都幾鬼勁。

話時話,前排疫情啱啱開始爆發,正值小弟計劃咗成年嘅「狗公再戰江湖」計劃。原本諗住頭炮食一位處女(而且係教徒),日期、地點都定好哂,最後因為限聚令而冇成事。當然非常冇癮。但小弟會傻更更安慰自己,今次疫情可能係神叫小弟懸崖勒馬唔好做人渣都未定喎。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-6-22 13:37 發表 查看引用來源

正路。

再講,之前小弟只係講緊過去曾經發生嘅嘢,因為當時我仍然係個戇居居嘅道德L。換轉發生喺今日,我唔敢擔保我忍得到口。我覺得我以前嘅忍耐能力都幾鬼勁。

話時話,前排疫情啱啱開始爆發,正值小弟計劃咗成年嘅「狗 ...
咁你之後點

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-6-22 11:16 發表 查看引用來源

從基督教角度作考慮,阿蛇所言正確。但根據天主教教義,則錯哂要即時去搵個神父或修女懺悔:性愛只能為傳宗接代而做,而非歡愉。

所以天主教反對任何避孕方法(包括任何體外射精,例如小弟嘅至愛-顏射)、因為性愛必須係為生仔而 ...
應該係基督教, 因為佢係有提到過"牧師"兩個字...
佢果個教會仲潮到有個小組討論性教育添! 當然唔會玩性愛party, 但會從學術o既角度幫大家解答呢方面o既疑難
style有d似外國果種, 少唱聖詩, 多數好似開concert咁, 有d歌其實都ok

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-22 03:53 PM 發表 查看引用來源
咁你之後點
唉,仲可以點吖?攤鬼凍咗,咩衝動都冇哂。

疫情搞到全世界冇啖好食。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-22 04:07 PM 發表 查看引用來源

應該係基督教, 因為佢係有提到過"牧師"兩個字...
佢果個教會仲潮到有個小組討論性教育添! 當然唔會玩性愛party, 但會從學術o既角度幫大家解答呢方面o既疑難
style有d似外國果種, 少唱聖詩, 多數好似開concert咁,  ...
有啲現代教會的確都幾反傳統。會非常開放咁討論有關性嘅嘢。譬如「基督教是否容許人口交」、「教徒應如何看待婚外性」等等。

不過可能小弟接觸嘅女教徒以馬拉妹或者坡妹為主,印象中喺性方面唔算特別保守。好少馬拉妹21歲之後仍然係處,即使係教徒。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-6-22 15:55 發表 查看引用來源

有啲現代教會的確都幾反傳統。會非常開放咁討論有關性嘅嘢。譬如「基督教是否容許人口交」、「教徒應如何看待婚外性」等等。

不過可能小弟接觸嘅女教徒以馬拉妹或者坡妹為主,印象中喺性方面唔算特別保守。好少馬拉 ...
第一個topic答案係yes, 第二個係no, 然後第一同第二唔可以有衝突
即係口交係ok, 但只可以係婚後o既兩夫妻之間囉

前往最後回覆