有冇試過呢種抽插方式?

收藏  |  訂閱
18  9.5k

有冇試過呢種抽插方式?

同樣係抽插,你哋覺得真正插入陰道抽插,定係呢種抽插興奮度高 D 。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-24 09:57 發表 查看引用來源
同樣係抽插,你哋覺得真正插入陰道抽插,定係呢種抽插興奮度高 D 。
一定系將條鳩直插入閪窿, 再系裡面射精啦.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-24 09:57 發表 查看引用來源
C 亨都有白板玩...恭喜恭喜  
但係方向好似唔係咁理想, 相反好似好啲啲, 容易啲磨埋粒小豆效果會理想些少, 咁好快就芝麻開門, 請進入..  

以前條女唔比入,就係咁樣攪

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-6-24 19:04 發表 查看引用來源

C 亨都有白板玩...恭喜恭喜  
但係方向好似唔係咁理想, 相反好似好啲啲, 容易啲磨埋粒小豆效果會理想些少, 咁好快就芝麻開門, 請進入..  
真正白虎就未玩過, 但係有一次氹到老婆畀我同佢剃陰毛,越剃我越興奮,因為可以清清楚楚咁睇到佢隻鮑魚。
喺前面磨就經常會做,好似係相中咁樣試過幾次都係鴛鴦浴玩。

呢種磨好正.....但要夠長....龜頭要大

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-25 15:31 發表 查看引用來源

真正白虎就未玩過, 但係有一次氹到老婆畀我同佢剃陰毛,越剃我越興奮,因為可以清清楚楚咁睇到佢隻鮑魚。
喺前面磨就經常會做,好似係相中咁樣試過幾次都係鴛鴦浴玩。 ...
幅相就係當時影 ? C 亨好大枝又大頭, 仲要係粉紅色...巧利害...俾個 LIKE 你....

呢種唔係插入,只係磨

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-25 15:31 發表 查看引用來源

喺前面磨就經常會做,好似係相中咁樣試過幾次都係鴛鴦浴玩。 ...
當年屌件白虎妹, 18才. 鴛鴦浴時, 佢踎底屙尿. 條水柱系佢閪窿噴射出黎, 睇得清清楚楚.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-2 12:27 發表 查看引用來源
當年屌件白虎妹, 18才. 鴛鴦浴時, 佢踎底屙尿. 條水柱系佢閪窿噴射出黎, 睇得清清楚楚.
白虎好砌呀.....干干淨淨....

前往最後回覆