上一頁下一頁
發新話題

如何走出情伤

收藏  |  訂閱
135  3.8k

如何走出情伤

我是在马来西亚的小Koey。距离上次分手都两三年了,期间没谈过任何恋爱,不相信爱情,觉得自己一个人更安全。。。
大家有过这样的经验吗?怎么走出来的呢?请分享分享~

要一個男人比之前嘅好....你就會走出

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-26 22:56 發表 查看引用來源
我是在马来西亚的小Koey。距离上次分手都两三年了,期间没谈过任何恋爱,不相信爱情,觉得自己一个人更安全。。。
大家有过这样的经验吗?怎么走出来的呢?请分享分享~ ...
相信這感情對你來說好深刻.否則唔會兩三年都放不低.

我之前係狂食仔,食到對男人免疫咗😂😂
引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-26 22:56 發表 查看引用來源
大家有过这样的经验吗?怎么走出来的呢?请分享分享~ ...

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-26 23:16 發表 查看引用來源
要一個男人比之前嘅好....你就會走出
可是我不愿意去尝试,总觉得又会被伤害呢

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-26 23:47 發表 查看引用來源
相信這感情對你來說好深刻.否則唔會兩三年都放不低.
对啊,是我成年后的初恋(以前那些绯闻和玩玩的就不算了~),然后因为一些很搞笑的原因分手了

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-26 23:49 發表 查看引用來源
我之前係狂食仔,食到對男人免疫咗😂😂

请问你是指看到好吃的美食就大量吃的男生吗?
对不起哦,我只会说和听广东话,阅读广东话的能力有待加强

I mean u can look for  SP /SL and sex with them,
You will feel better then.

important is not only one SP / SL.
引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-27 01:23 發表 查看引用來源
请问你是指看到好吃的美食就大量吃的男生吗?
对不起哦,我只会说和听广东话,阅读广东话的能力有待加强

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 02:24 發表 查看引用來源
I mean u can look for  SP /SL and sex with them,
You will feel better then.

important is not only one SP / SL.  

師姐...妳幾年前就喺引版有出post...我最近都睇返....妳會唔會同時間多過一個sp/sl???

師妹,我都係你小fans, 鍾意睇你係d post度replies,有時好好笑。

我上年先係引版出post, 之前都無呀~

我之前有SL + N 個SP, 甘咪吾會令自己沉船🤣🤣
BTW, 師妹都甘夜訓!
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-27 02:52 發表 查看引用來源
師姐...妳幾年前就喺引版有出post...我最近都睇返....妳會唔會同時間多過一個sp/sl???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆