上一頁下一頁
發新話題

如何走出情伤

收藏  |  訂閱
135  3.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-7-14 10:37 發表 查看引用來源

無錯
身體感覺上係無o野享受, 詳情參閱細個俾老豆老母老師體罰o既感覺...
但道理咪就同你破處一樣囉!
好痛, 但你知道將你整痛果位好開心, 好樂意咁繼續為o左佢而去受,
你愈痛佢愈滿足, 然後你會想自己更痛, ...
嗯這個比喻其實挺貼切
只是我還沒有想要更多的痛楚 這點跟妳的不一樣吧
關於這主題我還是有點好奇... 初夜破處我可以理解所以我樂意讓對方快樂
但用別的用具去施加痛苦 對我來說總有點不可思議
是單純的奉獻還是有別的趣味在其中?

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-14 14:30 發表 查看引用來源

嗯這個比喻其實挺貼切
只是我還沒有想要更多的痛楚 這點跟妳的不一樣吧
關於這主題我還是有點好奇... 初夜破處我可以理解所以我樂意讓對方快樂
但用別的用具去施加痛苦 對我來說總有點不可思議
是單純的奉獻 ...
小小意見 其實呢, 樓主個主題畢竟係走出情傷,
我地佔用o左人地個post講d 熱戀中咁親密o既話題好似唔係幾好
你開過個post 啦, 有時間我一定入去發表偉論

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-7-14 14:48 發表 查看引用來源

小小意見 其實呢, 樓主個主題畢竟係走出情傷,
我地佔用o左人地個post講d 熱戀中咁親密o既話題好似唔係幾好
你開過個post 啦, 有時間我一定入去發表偉論 ...
是啊妳說得對... 稍後另開一個新帖
先向樓主致歉

没关系~我慢慢看你们写的,学习学习

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-26 22:56 發表 查看引用來源
我是在马来西亚的小Koey。距离上次分手都两三年了,期间没谈过任何恋爱,不相信爱情,觉得自己一个人更安全。。。
大家有过这样的经验吗?怎么走出来的呢?请分享分享~ ...
時間
當出現一個更好嘅
就會秒忘記之前果個!

引用:
原帖由 野生的隊長1 於 2020-7-24 01:37 發表 查看引用來源

時間
當出現一個更好嘅
就會秒忘記之前果個!
两年,差不多三年了,哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆