上一頁下一頁
發新話題

如何走出情伤

收藏  |  訂閱
135  3.8k

回覆 10# 一碌棍插入3個口 的帖子

我都有睇過你post

哇,我看不懂了哦

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 12:10 發表 查看引用來源
師妹,我都係你小fans, 鍾意睇你係d post度replies,有時好好笑。

我上年先係引版出post, 之前都無呀~

我之前有SL + N 個SP, 甘咪吾會令自己沉船🤣🤣
BTW, 師妹都甘夜訓!

...
N 個SP.....

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 12:10 發表 查看引用來源
師妹,我都係你小fans, 鍾意睇你係d post度replies,有時好好笑。

我上年先係引版出post, 之前都無呀~

我之前有SL + N 個SP, 甘咪吾會令自己沉船🤣🤣
BTW, 師妹都甘夜訓!

...
N 個SP.....

師妹,我無你甘單一,若果得一個男神,會沉船甘點算。

性愛 就係 性+愛,吾想沉船咪唯有甘,當然呢家已經對男人免疫就無甘癲。
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-27 19:25 發表 查看引用來源
N 個SP.....

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-27 16:43 發表 查看引用來源
哇,我看不懂了哦
即是叫你去玩ons, 找個SP / SL, 直至你傷無可傷!

引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-27 01:22 發表 查看引用來源
对啊,是我成年后的初恋(以前那些绯闻和玩玩的就不算了~),然后因为一些很搞笑的原因分手了
只能靠你自己放下,越刻意忘記越忘不了.告訴自己已成過去.發展自己的興趣跟生活.慢慢會有第二段感情替代的

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 22:34 發表 查看引用來源
師妹,我無你甘單一,若果得一個男神,會沉船甘點算。

性愛 就係 性+愛,吾想沉船咪唯有甘,當然呢家已經對男人免疫就無甘癲。

師姐...其實我自己都想試多啲...但過唔到自己個關...但男神已經做出咗同我零溝通零距離...佢就係比當初已經變晒...所以我唔會沉~~ 當然...自己心知..佢又點會得我一個比佢屌吖.....佢以前喺引版出過post..講咗我地呢類只限ons/sp

好想知你講嘅post, 係咪已經無link? 你個男神係咪真係甘正🤨🤨,可以係引版食晒A~G cup, 吾知佢又無pm過我呢?🤔🤔有興趣pm 傾。

甘你食男神係當SL? SP or boyfriend 先。你要食排晒隊啦,如上面師兄話: 試下過自己關,發掘下自己的喜 好,甘set 好目標(吾係男神) 先去食囉。至少試下,慢慢就有第二,三,四個
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-27 23:50 發表 查看引用來源
師姐...其實我自己都想試多啲...但過唔到自己個關...但男神已經做出咗同我零溝通零距離...佢就係比當初已經變晒...所以我唔會沉~~ 當然...自己心知..佢又點會得我一個比佢屌吖.....佢以前喺引版出過post..講咗我地呢 ...

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-28 02:14 發表 查看引用來源
好想知你講嘅post, 係咪已經無link? 你個男神係咪真係甘正🤨🤨,可以係引版食晒A~G cup, 吾知佢又無pm過我呢?🤔🤔有興趣pm 傾。

甘你食男神係當SL? SP or boyfriend 先。你要食排晒隊啦,如上面師兄話: 試下過自己關,發掘 ...
佢個post 好多年前架喇....a~g cup 我自己講啫....師姐..我熱愛人夫...但唔會沉....只係想搵個SL..大家心靈同肉體被需要個種~ 我而家搵呢度啲男人有底線....😐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆