上一頁下一頁
發新話題

你最喉急果次點樣同女人做? 或男人點同你做?

收藏  |  訂閱
138  8.9k

你最喉急果次點樣同女人做? 或男人點同你做?

覺得自己同SP / SL 或另一半最喉急時點做? 大家分享下😘
我個SP 係的士已經又摷又咀,入到房褲除咗一半,拉起我雙腳,撕爛對絲襪就插(當時著裙)。

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 15:12 發表 查看引用來源
覺得自己同SP / SL 或另一半最喉急時點做? 大家分享下😘
睇來你係三穴開發哂

回覆 1# 一碌棍插入3個口 的帖子

對住你一定任何時候都係喉急喇🤣

回覆 1# 一碌棍插入3個口 的帖子

不如分享一下你點喉急啲男人🤣

師兄吾係分享我😂😂,你有咩野可以同我分享吖🤭
引用:
原帖由 仁者之皇 於 2020-6-27 16:54 發表 查看引用來源
睇來你係三穴開發哂

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 15:12 發表 查看引用來源
我個SP 係的士已經又摷又咀,入到房褲除咗一半,拉起我雙腳,撕爛對絲襪就插(當時著裙)。
司機咩反應?

但前戲都無,咀咀又無,含J又吾無,入房跌落床就插喎,佢條褲,我條裙都無除喎😂😂
引用:
原帖由 ynk697 於 2020-6-27 17:44 發表 查看引用來源
對住你一定任何時候都係喉急喇🤣

邊睇到,佢摷得都已經忘形,仲理個司機。😂😂
引用:
原帖由 言念木羕 於 2020-6-27 19:39 發表 查看引用來源

司機咩反應?

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 22:30 發表 查看引用來源
但前戲都無,咀咀又無,含J又吾無,入房跌落床就插喎,佢條褲,我條裙都無除喎😂😂

師妹咁正,比着係我都猴急啦!

而家我好注重前奏.要講喉急已經n年前的事.個時同女朋友都對性充滿慾望.兩個人拍拖大部份時間都係上床.無論睇戲食飯行街.一定由拖手摸腰掃臀搞到興合合走去開房.經常一入房一除褲底褲未除撥埋一邊就大大力抽插,搞到起碼有一次高潮後先真係去沖涼跟進再戰.試過三個鐘時鐘做左五次.做到女朋友反白眼成個人失左神一陣.佢事後話個人似昇左天,成個腦係咁俾快感衝擊.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆