上一頁下一頁
發新話題

你最喉急果次點樣同女人做? 或男人點同你做?

收藏  |  訂閱
138  8.9k

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 15:12 發表 查看引用來源
覺得自己同SP / SL 或另一半最喉急時點做? 大家分享下😘
我個SP 係的士已經又摷又咀,入到房褲除咗一半,拉起我雙腳,撕爛對絲襪就插(當時著裙)。
直接插入冇用安全套

haha, 如果你半夜訓吾到,睇下我地有無緣見到囉😂
引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-28 10:38 發表 查看引用來源
師妹比人睇左個body wor

師兄應該搵到個好好嘅另一半
引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-28 14:44 發表 查看引用來源
唔知幾時開始唔沖涼就硬係差d野,而家前奏一定係沖涼先.可能性經驗多左無左以前個種衝動.中意慢慢來.所以我對野戰基本零興趣.唔覺有咩刺激

呢d吾數算吖,好多男人心底都想甘做,只係你地付諸行動😂😂
引用:
原帖由 小堅堅 於 2020-6-28 22:18 發表 查看引用來源
直接插入冇用安全套

師兄,你問非所答㗎😅😅
引用:
原帖由 言念木羕 於 2020-6-28 12:31 發表 查看引用來源

但唔夠喉呢!有得睇冇得駛!

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-28 22:45 發表 查看引用來源
師兄應該搵到個好好嘅另一半

你指結婚定sl?

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-28 22:50 發表 查看引用來源
師兄,你問非所答㗎😅😅

睇完你副body好多幻想嘛🥰

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-27 15:12 發表 查看引用來源
覺得自己同SP / SL 或另一半最喉急時點做? 大家分享下😘
我個SP 係的士已經又摷又咀,入到房褲除咗一半,拉起我雙腳,撕爛對絲襪就插(當時著裙)。
我試過響酒樓食飯,在枱布底下申手入群底摷。

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-28 22:48 發表 查看引用來源
呢d吾數算吖,好多男人心底都想甘做,只係你地付諸行動😂😂

直入又暧又熱好好feel

開始梗係狂嘴嘴 然後一隻手揸人支棍
拉開拉鏈, 拎佢出o黎
下跪, 狂啜 (sorry, 再急我都一定要口交先, 唔含過o既搞o野係唔完美o既)
拉佢埋去一d 可以俾佢坐低或者訓底同埋附近有套o既地方
自己除衫 , 幫人戴套
女上男下開始入正題啦

跟住過程唔駛多講啦吧? 轉唔轉體位由得對方, 我無所謂

重點係既然猴急慾火焚身o既話, 完事之後我一定要吞吞
要一滴不漏
套套有膠味都會倒返入面o既o野出o黎食, 食完繼續啜個套, 再啜棍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆