上一頁下一頁
發新話題

有冇發覺有小朋友嘅人妻特別正?

收藏  |  訂閱
63  11.6k

回覆 27# manhattan2046 的帖子

pm左你啦。

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-7-26 16:43 發表 查看引用來源
我都中意人妻,可能大家背景差唔多,之前有個瘦身既人妻SP
北上按摩, GC大多數都系人妻. 有d好耐無比老公屌過.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-27 13:26 發表 查看引用來源
可惜有排唔通關😢😢

引用:
原帖由 腸仔煎雙蛋 於 2020-7-28 08:34 發表 查看引用來源
可惜有排唔通關😢😢
人妻GC, 閪窿生晒蜘蛛網, V7話我掛住我條鳩.

引用:
原帖由 pan6628 於 2020-7-15 18:01 發表 查看引用來源
屌人老母特別興奮同刺激
不能不認同你呢句👍

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-27 13:26 發表 查看引用來源
根本就係,好多每星期日都北上深圳揾仔按摩順便比個閪窿人地探索,而家疫情下無得上,一定好餓又閪痕😋

引用:
原帖由 入油強 於 2020-7-29 14:06 發表 查看引用來源
根本就係,好多每星期日都北上深圳揾仔按摩順便比個閪窿人地探索,而家疫情下無得上,一定好餓又閪痕😋
"爐make說, 笑陰陰, 痰胃豬, 白搵琴, 井預零..." 大把豪客

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-29 15:59 發表 查看引用來源
"爐make說, 笑陰陰, 痰胃豬, 白搵琴, 井預零..." 大把豪客
嘩,呢d可以話系老閪都閪皮都摺到縐摺咁喎,呢d錢唔易賺🤭

引用:
原帖由 入油強 於 2020-7-29 16:48 發表 查看引用來源
嘩,呢d可以話系老閪都閪皮都摺到縐摺咁喎,呢d錢唔易賺🤭
其實30+至40+呢d人妻都ok好屌架,正值狼虎之年😋

引用:
原帖由 入油強 於 2020-7-29 16:49 發表 查看引用來源
其實30+至40+呢d人妻都ok好屌架,正值狼虎之年😋
30-40. 直情系好需要啦. 一click到佢地個G點, 就發晒顛, 好似想強姦&食左你一樣.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆