上一頁下一頁
發新話題

女人毛多真係淫啲咩???

收藏  |  訂閱
42  3.0k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-2 13:38 發表 查看引用來源
我用專剃bikini 嘅都毛囊發炎...
為了穿著泳衣才脫去走出來的毛毛,輕輕撫摸毛毛多數會有快感,以前個SL好少毛毛M前M後也好想做愛,有個奇怪習慣是出水太多中途要停話要抹走🤪

引用:
原帖由 sagax 於 2020-7-3 12:56 發表 查看引用來源
為了穿著泳衣才脫去走出來的毛毛,輕輕撫摸毛毛多數會有快感,以前個SL好少毛毛M前M後也好想做愛,有個奇怪習慣是出水太多中途要停話要抹走🤪
哦...知你SL 勁喇~~個個唔同....無得比較~~咁勁又咁正做咗你老婆啦🤣🤣

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-7-3 12:48 發表 查看引用來源
陰毛係可有可無嘅嘢嚟。如果我係女人,應該會做永久性(或接近永久性)脫毛。

但因為怕醜 ,所以會自己搞。我會買一支IPL槍(IPL又叫彩光,或脈衝光),繡花咁繡,將所有毛清鬼哂佢。效果同專業做差不多。一見有毛頭出現,又可以隨時 ...
有隻$788 激光.... 好似好正...但自己唔敢整....

最愛多毛嘅西!!!

附件

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-3 16:22 發表 查看引用來源
有隻$788 激光.... 好似好正...但自己唔敢整....
有度數調教唔會太火熱感覺, 我都係用 IPL 燈孖老虎搞成白板, 如果男用日子要再多啲先見成效, 話哂鬚根唏噓得嚟粗過女士們..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-7-4 08:50 AM 發表 查看引用來源

有度數調教唔會太火熱感覺, 我都係用 IPL 燈孖老虎搞成白板, 如果男用日子要再多啲先見成效, 話哂鬚根唏噓得嚟粗過女士們..
我覺得女人冇毛絕對係好事。奶嗰陣,口感滑溜,唔會被啲毛篤口篤鼻咁。

反而男人唔可以完全冇毛。男人毛可以剃,但唔可以全脫。好似鬚咁,即使剃得好乾淨,但必須仍隱約見到鬚根。完全冇毛未免會冇哂男子氣概。

無人幫我整呢.......去美容院好尷尬

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-7-4 23:33 發表 查看引用來源

我覺得女人冇毛絕對係好事。奶嗰陣,口感滑溜,唔會被啲毛篤口篤鼻咁。

反而男人唔可以完全冇毛。男人毛可以剃,但唔可以全脫。好似鬚咁,即使剃得好乾淨,但必須仍隱約見到鬚根。完全冇毛未免會冇哂男子氣概。 ...
多謝吉肥 C 亨指點, 毛呢樣嘢各有己見, 參與者 HAPPY 就得.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-4 23:35 發表 查看引用來源
無人幫我整呢.......去美容院好尷尬
我老虎都係因為咁而要我整, 煩到呢......

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-7-4 04:02 發表 查看引用來源
最愛多毛嘅西!!!
嘩....蟹 !! 好似見到 C 眼顯靈光, 麻煩俾大師睇個全相.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆