再遊羅湖-水呻吟

收藏  |  訂閱
34  6.7k

再遊羅湖-水呻吟

琴晚7:00入場,沖涼出大廳, 連我得3個客, 部長服務員仲多過客, 真慘情.叫按腳, 認真夠力, 簽50.
10:00入房做92, 後生膚滑, 過程例牌無乜特別, 拿被子睡覺.
聽到有一班NOW仔入房, 幾度門開刪門幾次, 聽到有人彈3次鐘先俾入房, 唔知佢要求高, 定D女真係呷.
第二朝11:00起身, 大廳一個客都無, 沖涼走人.
20 LOCKER, (平時俾10雞), 見佢講, 以前一日閒日既客量, 等於依家一星期客量就俾多少少.
LOCKER話搵唔到銀, 黎緊個零月仲係咁, 寧願返老家玩, 等有生意先再返.

包膠玩B.

請隔離14日係點過架?辛苦嗎?

引用:
原帖由 voking 於 2020-6-30 01:56 發表 查看引用來源
請隔離14日係點過架?辛苦嗎?
無隔過, 公佈隔14前已在大陸.

引用:
原帖由 comton36 於 2020-6-30 01:57 發表 查看引用來源

無隔過, 公佈隔14前已在大陸.
咁咪上左去三個月,一定有去危險村,华潤收晒未,乌燈黑火未,映的羅湖村最新狀况相睇下,我相信可以任我行再上己2021,閨忠肯定?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-6-30 06:07 發表 查看引用來源
咁咪上左去三個月,一定有去危險村,华潤收晒未,乌燈黑火未,映的羅湖村最新狀况相睇下,我相信可以任我行再上己2021,閨忠肯定?
五個月都黎緊,如甘岩經開羅湖村影相無問題,但邊度係危險村?

師兄係咪好早已經係大陸工作?而家真係想大陸搵份工,長玩長有

引用:
原帖由 comton36 於 2020-6-30 08:46 發表 查看引用來源

五個月都黎緊,如甘岩經開羅湖村影相無問題,但邊度係危險村?
單身寡仔, 腥港無家庭, 長住大陸仲好.

引用:
原帖由 yayawu 於 2020-6-30 10:14 發表 查看引用來源
師兄係咪好早已經係大陸工作?而家真係想大陸搵份工,長玩長有
長駐做野幾年, 但香港人係大陸搵工唔係咁易, 除非無專才既或需要香港水平既職位, 先特別請香港人.

一般職位就算請, 要接受到份人工比之前低一大截, 先有得諗係大陸搵工 (就算物價相對較低都好).

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-30 13:01 發表 查看引用來源
單身寡仔, 腥港無家庭, 長住大陸仲好.
好難一概而論, 好定唔好, 長住少落香港, 朋友親戚關係都疏離左, 好處固然係梗有一間係左近.

大陸始終係一個完全唔同環境, - 生活節奏, 習慣, 文化, 要住一排先知係咪適應和接受.

引用:
原帖由 comton36 於 2020-6-30 15:00 發表 查看引用來源

好難一概而論, 好定唔好, 長住少落香港, 朋友親戚關係都疏離左, 好處固然係梗有一間係左近.

大陸始終係一個完全唔同環境, - 生活節奏, 習慣, 文化, 要住一排先知係咪適應和接受. ...
梗有一間係左近, 但已沒有2014年前那麼好玩

前往最後回覆