再遊羅湖-水呻吟

收藏  |  訂閱
34  6.7k

回覆 20# Giggs 的帖子

我覺得分分鐘好過香港
你去深圳甲級公立醫院,服務質量,時間,資源絕對比香港好了
只係大部分人都有慣性思維,只要對事對人有了印象,過了十年二十年都不會改變

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-7-3 22:29 發表 查看引用來源
外企公司大把機會,不計港澳台,你要糸香港分部入手,或指名港人幫佢地國內分部之類
這幾年愈來愈少了。很多在國內分公司最多就一兩個甚至沒有港人。有d 外企甚至不來港,又或不以港為中心。
反而港資還是比較相信港人,有情意結

引用:
原帖由 hkhotdog01 於 2020-7-5 19:43 發表 查看引用來源

這幾年愈來愈少了。很多在國內分公司最多就一兩個甚至沒有港人。有d 外企甚至不來港,又或不以港為中心。
反而港資還是比較相信港人,有情意結 ...
以前香港人上去做管理真係好吃香~~~~

回覆 22# hkhotdog01 的帖子

睇人睇公司因外國人皮費太貴但港人中等所以如不信太陸人依然願意用港臺人擺糸大陸

引用:
原帖由 comton36 於 2020-6-30 01:08 發表 查看引用來源
琴晚7:00入場,沖涼出大廳, 連我得3個客, 部長服務員仲多過客, 真慘情.叫按腳, 認真夠力, 簽50.
10:00入房做92, 後生膚滑, 過程例牌無乜特別, 拿被子睡覺.
聽到有一班NOW仔入房, 幾度門開刪門幾次, 聽到有人彈3次鐘 ...
已經半年冇上去按摩, 真係好想上去~~~~~~

引用:
原帖由 Giggs 於 2020-7-10 00:23 發表 查看引用來源

最快都應該年底吧…除吃喝玩樂,好多事情都延遲辦不到🤕

引用:
原帖由 Giggs 於 2020-7-10 00:23 發表 查看引用來源

水圍GC經常V7我, 好掛住我條鳩.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-10 13:20 發表 查看引用來源
水圍GC經常V7我, 好掛住我條鳩.
好多技師V7我話冇生意, 叫幫忙~~~~

引用:
原帖由 Giggs 於 2020-7-12 01:01 發表 查看引用來源

好多技師V7我話冇生意, 叫幫忙~~~~
你有無比錢佢地? 我半年無食過龍崗雞了..

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-13 11:23 發表 查看引用來源
你有無比錢佢地? 我半年無食過龍崗雞了..
幫到既都會幫下~~~~~

前往最後回覆