師奶的秘密完结篇

收藏  |  訂閱
31  197.3k

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-28 08:33 發表 查看引用來源
到了第三天早上,經歷過昨晚事,心裹很不安,大叫姑娘比我走,比我走,當我極度恐俱及心裹很不安,PC仔過來找我,我攬著佢喊左出來,講完昨晚經過,PC仔比左佢條佛牌我,佢話是”力麗”我都唔知是甚麼??。晚一點家人開始找到我,我記憶漸漸 ...
你對野加埋件橫紋背心,效果好似由E變到G咁

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-28 16:35 發表 查看引用來源
PC仔車到我一到冇人地方,四圍黑暗,我有點驚,於是偕着PC仔,PC仔比較後佳及精力旺盛,跟着同PC仔在車上kiss上來。PC仔用好大力係咁搾我胸,痛到我叫左出本,我也不示弱,我左手幫佢解除衭,一口飲含住冰凍可樂,一口跟著含落去,見去典下 ...
玩吞精咁激不過你個胸咁勁,一路揸一路比你含就真係好快派貨

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-29 08:48 發表 查看引用來源

我唔會再寫,今日是最後.多謝大家欣賞..Bye bye!!!
唔好唔寫啦,或者轉個形式都得架

好可惜....無得再update,好想再睇相

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-31 11:39 發表 查看引用來源
同PC仔一起,好喜歡同佢做,後生,好硬,用唔完精力。我同佢一齊,多數去時鐘酒店,尖沙咀比較近由其是金巴利道,維多利亞時租酒店,去到比較隱蔽,在三角公厕一落的士,行下去樓梯,上1樓比$,往往都是我比$,通常都是我等佢,我好喜歡佢用扣鎖 ...
師姐真係要放多幾張胸圍相,你著胸圍對波真係好靚

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-3 10:14 發表 查看引用來源
唔同款色Bra, Bra
你都幾多Bra Bra....不過呢D係咪平是穿既款式?

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-4 08:45 發表 查看引用來源
其實想返起之後有一段小插曲,入到酒店,唔好彩分到走廊尾房。我吃完飯冲完湸,大约十點左右已經好倦,跟著呼呼入睡,到了3點幾,比前面電视機開着嘈醒左,我以為隔離床師奶唔記得関電视,於是熄左佢,隔無幾耐,門鐘响,我以为其他姊妹找 ...
睇黎你有靈異體質,要多D同剛陽性質既人比較好

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-4 11:07 發表 查看引用來源

正唔正?
呢件正呀

仔大女大,有無想過離開重新開始?

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-6 11:42 發表 查看引用來源

沒有, 大家是親情關係, 始終一起多年, 我晤想離開.
咁現在有無long term穩固既SL可以彌補你失落的一塊?

前往最後回覆