上一頁下一頁
發新話題

師奶的秘密完结篇

收藏  |  訂閱
833  196.8k

回覆 30# CTAN2Y33 的帖子

deldel del del

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-3 15:46 發表 查看引用來源
都係,我自己好易比人呃,買野找少錢,買餒餸比人秤少D.....哎
呢d少少大頭蝦咁啦 又唔好講到自己咁蠢咁樣😂
每個人多多少少都對某d事無咁上心 容易忽略左呃

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-3 15:51 發表 查看引用來源
其實連我老公外,都沒有跟其他人上房,上到房,個心跳得好快,佢好快自動除衫,胸好多毛,下面又長又大,冬姑頭,我就呆滯地企在床邊, 佢好似再向我耳仔一吹, 我跪在地上,雙口一開一含同佢口交..........唔 ...
淨係口爆??冇理由上左去都唔啪啪架><?

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-3 15:46 發表 查看引用來源
都係,我自己好易比人呃,買野找少錢,買餒餸比人秤少D.....哎
咁我而家 明呃你出街開房
你又肯唔肯?🤤

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-3 15:51 發表 查看引用來源
其實連我老公外,都沒有跟其他人上房,上到房,個心跳得好快,佢好快自動除衫,胸好多毛,下面又長又大,冬姑頭,我就呆滯地企在床邊, 佢好似再向我耳仔一吹, 我跪在地上,雙口一開一含同佢口交..........唔 ...
鬼定香港人?
平時有冇同老公口交?

回覆 35# CTAN2Y33 的帖子

引用:
雖然係好似比人呃咁
其實自己ok就得啦 過到自己個關就無問題嘅👍

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-3 15:59 發表 查看引用來源
現在個人醒左D, 冇咁蠢比人呃。
即係冇得呃蝦條食🤢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆