上一頁下一頁
發新話題

師奶的秘密完结篇

收藏  |  訂閱
833  196.8k

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-3 16:21 發表 查看引用來源
跟著好努力啜佢弟弟,同一時間佢在我頭上用手指好似晝了D野, 跟著我任由佢脫我上衣,我口總是含著佢弟弟, 我雙乳坦蕩蕩地露出、這是我多年覺得羞恥一刻,隨後地,比佢棒左落床上到............想起都愧對老公......哎 ...
好想拜佢為師

想必師妹一定有過人之處,一定有你誘惑人嘅地方 🤩

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-3 16:21 發表 查看引用來源
跟著好努力啜佢弟弟,同一時間佢在我頭上用手指好似晝了D野, 跟著我任由佢脫我上衣,我口總是含著佢弟弟, 我雙乳坦蕩蕩地露出、這是我多年覺得羞恥一刻,隨後地,比佢棒左落床上到............想起都愧對老公......哎 ...
好好享受呢份快感🙈🙊👍

難得胡塗,就當享受一下吧!

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-3 15:34 發表 查看引用來源
其實我個人比較意志簿弱,好容易比人呃,  當時唔知點解唔識say no,跟着個唔識男人上到佢酒店房間.....
咁直接上房?他有冇滿足你的慾望?

引用:
咁…你覺得開唔開心呀😅🤪

故事d情節咁似撞邪🤔

唔怕LA 同返老公玩多d 玩放D 米得LAW  唔洗比人知

回覆 40# osama09 的帖子

妳想同老公一齊,就唔好再想這事,忘記佢!

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-3 17:25 發表 查看引用來源
故事d情節咁似撞邪🤔
我都有相同的想法……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆