師奶的秘密完结篇

收藏  |  訂閱
33  197.1k

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-13 11:24 發表 查看引用來源
再分享C9 舊相中, , 個日穿條黑色裙, 一上到SP 家,比佢推左落床, 除淨D衫影
你太壞啦
係到引到我大哂呀

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-21 15:28 發表 查看引用來源
比完錢,關門之後,我地2個情不自禁狂kiss上來,一路kiss,佢幫我除衫,我也幫佢除,2個男女真係好需要大家,鋼條型顺哥雙手抱我下床,由口開始啜我,比佢狂啜雙胸,好似BB喝奶一樣,然後肚池,陰核,內大腿,顺哥好享受啜我每一吋皮膚,當佢帶套想 ...
果日第一次屌就屌左4,5次咁多
後來你冇再行山定其他問題 唔再搵對方?

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-22 10:10 發表 查看引用來源

其實顺哥都想再找我,但幾日之後,佢同朋友好似行飛鹅山自殺崖個邊,跌斷左隻腳。佢同我講,自從個日同我發生性行為之後,佢晚晚發恶夢,我同佢講可能是偶然發生。但最後才發现跟我有關,之後才知道跟我當晚在酒店同那個男人發生 ...
發咩惡夢 攪到佢咁驚 訓唔好 行山都集中唔到精神

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-22 12:39 發表 查看引用來源
我的SP 2,
之後阿顺哥已經再冇找我。有一晚和朋友在旺角那边吃飯打牌,當晚飲左D酒,飲完之後,想從朗豪方那邊坐Van仔走,但方向感差,唔之點解行左去新田地街後巷,條街夜晚冇人,跟著比幾個南X裔打劫,當晚打麻雀赢左D錢,加上自己都 ...
遇到你 要食你都好易🤣

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-24 08:41 發表 查看引用來源
師奶近照
你越黎越過份
見到你D相
就想拉你埋一邊屌你

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-27 09:06 發表 查看引用來源
師奶舊照
而家個個都想去識你
之後屌獲勁

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-28 08:33 發表 查看引用來源
到了第三天早上,經歷過昨晚事,心裹很不安,大叫姑娘比我走,比我走,當我極度恐俱及心裹很不安,PC仔過來找我,我攬著佢喊左出來,講完昨晚經過,PC仔比左佢條佛牌我,佢話是”力麗”我都唔知是甚麼??。晚一點家人開始找到我,我記憶漸漸 ...
係咪D cup波波?

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-30 08:14 發表 查看引用來源
師奶近期行山照
有D普通
有冇性感D黎睇下?

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-31 11:39 發表 查看引用來源
同PC仔一起,好喜歡同佢做,後生,好硬,用唔完精力。我同佢一齊,多數去時鐘酒店,尖沙咀比較近由其是金巴利道,維多利亞時租酒店,去到比較隱蔽,在三角公厕一落的士,行下去樓梯,上1樓比$,往往都是我比$,通常都是我等佢,我好喜歡佢用扣鎖 ...
睇到你波波勁大
想揸落去

識唔識PC仔屋企人呢?

前往最後回覆