師奶的秘密完结篇

收藏  |  訂閱
7  197.0k

聽師妹咁講應該比人催眠咗

有人唔係仲好啲咩?😎😏

可能果晚妳比人落左降之類,妳要小心,搵人check check好啲
引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-22 10:10 發表 查看引用來源

其實顺哥都想再找我,但幾日之後,佢同朋友好似行飛鹅山自殺崖個邊,跌斷左隻腳。佢同我講,自從個日同我發生性行為之後,佢晚晚發恶夢,我同佢講可能是偶然發生。但最後才發现跟我有關,之後才知道跟我當晚在酒店同那個男人發生 ...

之後同PC~~~
引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-22 14:40 發表 查看引用來源
基本上睇野好矇0,有D穿牆過壁,有D人灰矇矇,佢地對我講野,但我聽唔到,唔明佢地講咪,睇近D,真係唔想形容佢地D樣,望落地下,有D人冇腳。有D人漂漂下,沒有熟悉的面孔,衹有攬著枕頭假莊睡覺,其間聽到好多鬼食泥聲也唔願意揭開張被。直 ...

又白又圓, 有34D嗎?
引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-1 14:14 發表 查看引用來源
師奶疫情其間,試帶普遍新 Bra

白白~~ 滑滑~~~
引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-3 10:14 發表 查看引用來源
唔同款色Bra, Bra

精彩呀~~~
引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-3 15:44 發表 查看引用來源
回憶PC仔走了之後,一點消息都冇, 老公時常在大陸廠,有時1至2個月才甚至3個月才返HK,仔女在外面讀書,寂寞難耐,一個人加工人,通常早上買完野,下午是我最得閑時間,那些時日,都是行山,去Gym及打麻雀,識到有些壞師奶,話一起去國內找小 ...

穿了lace 睡衣照顧2個男人?!
引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-5 13:28 發表 查看引用來源
Z上下不斷打亮我,我當然感到不自在,架車中, 從倒後鏡望到Z對住我奸笑及手上下郁, 我都唔想望,繼續專心楂車, 去到家裏, Z時常借D易偕我. 在家裏都照顧2個男人,有家庸都幫到下,飯後佢地在書房繼續談公事,喝酒,我也拿些生果给 ...

前往最後回覆