老婆曾經和黑人有關係(p.1)圖(p.8,9)

收藏  |  訂閱
14  49.2k

回覆 1# pinramon 的帖子

樓主, 阿嫂知你介意, 先唔同你講。  如果你表現得好唔介意,甚至讚下佢吸引, 可能佢會講。

仲有樓主係唔係綠奴,  會想像老婆同黑人做的過程。 好多高學歷女生都想同低下層人做, 可能會新鮮。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-16 09:11 發表 查看引用來源
老婆去那個人口少的州份是未到二十歲,㨂選那地方,因為學費和生活費便宜,對學费貴的留學生是考慮因素,而且只是讀 community college 再轉校。大慨那黑人應該年紀小少許,因為一般二十歲已讀完兩年入U,  我估計應該在讀第二 ...
大學果時係最開放, 尤其是係外地, 並不奇怪。身邊又無熟人, 又剛成年, 想試新野。 雜交, 同鬼仔, 吸毒都有。 我都係外國, 好明白。 佢過去可能發生好多事,  最重要係現在。 唔通你懷疑佢有外遇? 又或你享受之前同其他男人的過程?

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 23:46 發表 查看引用來源
其實我覺得你唔洗咁樣囉!唔好再諗呢啲啦
可能係有些特別原因。 我估可能為解決性生活問題,又或樓主係綠奴。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 01:06 發表 查看引用來源

十年前,伴郎發現佢老婆同佢拍拖前同前男友上過床。伴朗淨係拍過一次拖,而伴郎個老婆就係伴娘,果時個伴娘同佢前度男友仲係同一個朋友圈。搞到我同我老婆要帶佢哋同長輩導師夫婦傾計。

我老婆令我有錯覺,佢受到很大情傷 ...
你懷疑佢同舅父有野?

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 03:57 發表 查看引用來源

佢舅父好友善,我唔明點解老婆連呢樣都要講大話。
你同你老婆關係都幾差? 如果無野咁都好講大話。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 05:32 發表 查看引用來源
其實表面上關係冇乜野,唯獨是佢少惯性將由留學開始到認識我之前的事收埋。
可能當年真係玩得放, 怕你接受唔到。 講真假如佢認同黑人, 甚至群交, 咁你想點?

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-17 06:03 發表 查看引用來源

可能當年真係玩得放, 怕你接受唔到。 講真假如佢認同黑人, 甚至群交, 咁你想點?
咁佢點答?

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 06:11 發表 查看引用來源
佢認咗認我之前拍過四、五次拖,之後講三次,同兩個男人上過床,一個係前度內地男友,另一個就係再之品果個黑人。我想問點解佢同黑人既野,尤其係点解接受佢。 ...
咁佢點答?

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 06:42 發表 查看引用來源
唔肯再講,知嚟對大家關係冇好益。
佢都認左同黑人有性交, 其他野你知來有乜益處?

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 06:58 發表 查看引用來源
既係就咁 Close file
除非你係好唔介意個種, 甚至利用佢過去經歷增加床上情趣或者係綠奴之類。   唔係心裡有陰影就唔好。

附件

前往最後回覆