上一頁下一頁
發新話題

老婆曾經和黑人有關係(p.1)圖(p.8,9)

收藏  |  訂閱
126  49.2k

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-19 08:49 發表 查看引用來源

人地都應為係傷口就原諒人啦。 我有朋友都係教徒,  老婆坦白之前同幾個男仔多P,  仲要落仔。現在都好好地生活。
分別係你朋友老婆坦白,我老婆冇。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-20 01:13 發表 查看引用來源
分別係你朋友老婆坦白,我老婆冇。
其實師兄介意的是隱瞞,不是介意老婆的過去,對吧?最介意就是知D唔知D。
但呢D野始終都係要兩個人,找個適當的時機講清楚。又或者,讓它永遠成為秘密。

引用:
原帖由 ansonal 於 2020-7-19 09:56 發表 查看引用來源
其實師兄介意的是隱瞞,不是介意老婆的過去,對吧?最介意就是知D唔知D。
但呢D野始終都係要兩個人,找個適當的時機講清楚。又或者,讓它永遠成為秘密。 ...
有誰不知已發生的過去是沒法改變的事實,是那沒有信任和坦誠,不將自己的內心交給另一半的態度,才是致命傷。

婚姻輔導也認為我老婆是有很大的防衛網,很不坦白,叫我要讓步令她感到安全而不適宜查問。

引用:
原帖由 ansonal 於 2020-7-19 09:56 發表 查看引用來源
但呢D野始終都係要兩個人,找個適當的時機講清楚。又或者,讓它永遠成為秘密。 ...
你也講了重點。

回覆 91# pinramon 的帖子

算係
吾通我會想攞番返出黎同老公講咩?
過去左就係過去左,不停諗番完全冇意思

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-7-19 14:42 發表 查看引用來源
算係
吾通我會想攞番返出黎同老公講咩?
過去左就係過去左,不停諗番完全冇意思
當老公發現而妳拒絕交待,那時才是問題所在。

回覆 106# pinramon 的帖子

其實都已經係發生响同你一齊之前嘅事, 吾駛咁執着啦

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-7-19 21:50 發表 查看引用來源
好耐以前啦喎
果時仲未結婚, 同朋友去灣仔飲野, 識左兩個美國人(1個白人, 1個黑人),果晚飲得太high,之後居然同黑嗰個返左佢酒店房,之後就.....
應該都好難忘吧?
你朋友跟左白人走?

理性上你係知道要放下的,但心裡始終有條刺

回覆 108# couplelover 的帖子

黑人真係好勁
頂吾順...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆