上一頁下一頁
發新話題

老婆曾經和黑人有關係(p.1)圖(p.8,9)

收藏  |  訂閱
126  49.0k

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-7-19 05:50 發表 查看引用來源
好耐以前啦喎
果時仲未結婚, 同朋友去灣仔飲野, 識左兩個美國人(1個白人, 1個黑人),果晚飲得太high,之後居然同黑嗰個返左佢酒店房,之後就.....
其實係一夜情?

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-19 06:31 發表 查看引用來源

其實樓主同太太性生活如何?
既然係性板,就要解答下。,一向由第一次的約會、拖手、接吻、上床,都係老婆做是主動。

一向只有男上女下和女上男下,口交係不可以,婚前,佢一直講結婚後,都一定不會含J。結婚初期,去過夫婦營,佢聽到一班太太分享,發現大家的丈夫都要求老婆幫老公口交,而呢班太太都很抗拒。先知道原來男人要求老婆含J咁普遍,我老婆就開始試幫我口交,一開始佢d牙刮到痛,我提點後佢就好咗冇再用牙刮,但冇乜剌激。但始終含唔到一分鐘就話累。

至於要做愛前,必須幫佢按摩推油半小時,直到佢入狀態後可以插入,但一抽插而佢有 mood,  通常十分鐘左右就攞到高潮,一攞到高潮,佢就話夠,催我快d完事。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-19 22:54 發表 查看引用來源
既然係性板,就要解答下。,一向由第一次的約會、拖手、接吻、上床,都係老婆做是主動。

一向只有男上女下和女上男下,口交係不可以,婚前,佢一直講結婚後,都一定不會含J。結婚初期,去過夫婦營,佢聽到一班太太分享,發現大家的丈夫 ...
咁講佢之前性經驗唔太豐富。太太平時著衫如何, 會唔會想其他人多注意? 如何其他人讚佢,會唔會特別開心?

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-19 22:54 發表 查看引用來源

一向只有男上女下和女上男下,口交係不可以,婚前,佢一直講結婚後,都一定不會含J。結婚初期,去過夫婦營,佢聽到一班太太分享,發現大家的丈夫 ...
咁點解佢唔鍾意幫你含

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-19 07:06 發表 查看引用來源

咁講佢之前性經驗唔太豐富。太太平時著衫如何, 會唔會想其他人多注意? 如何其他人讚佢,會唔會特別開心?
佢冇講大話的話,同我之前就係大學時期同過黑人男友(估計幾個月)同前度內地男友(估計三年多)。平時衣著保守,從來不坦胸(可能平胸),泳衣是一件頭,有時更穿到鯊魚衣。

喺佢提及三次拍拖中,只承認同兩個人上過床,至於次數多频密就唔知,但起碼同佢上過床果兩個仲估都係數過佢一兩左右,既係十八廿二,性能力高峯期。我老婆性格較強,但在床上黑人點都應該較主導,計起上嚟竟然失身比黑人。

唔止一個人話老婆似宣萱,自從發現黑人事件同隱瞞十八年,而佢同婚婚姻輔導講,以我的反應佢預備最壞打算。但我冇意分開,而不再提問,老婆開始比以前用心含J,仲俾我颜射。俾我試用狗仔式。

但我內心就常諗起老婆以前怎樣跟男人搞,始終有條刺。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-19 07:43 發表 查看引用來源
咁點解佢唔鍾意幫你含
覺得很變態,又 dirty   同樣佢都唔俾我食鮑魚。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-20 00:12 發表 查看引用來源
佢冇講大話的話,同我之前就係大學時期同過黑人男友(估計幾個月)同前度內地男友(估計三年多)。平時衣著保守,從來不坦胸(可能平胸),泳衣是一件頭,有時更穿到鯊魚衣。

喺佢提及三次拍拖中,只承認同兩個人上過床,至於次數多频 ...
咁佢都肯幫你含,唔好亂諗嘢啦

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-20 00:12 發表 查看引用來源

喺佢提及三次拍拖中,只承認同兩個人上過床,至於次數多频 ...
現在衣著保守,定未識你之前都係保守。  你知唔知之前同其他男人做有無用套?

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-19 08:22 發表 查看引用來源
咁佢都肯幫你含,唔好亂諗嘢啦
老婆係絕不提及過去的情史,佢認為係傷口同污點。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-20 00:28 發表 查看引用來源

老婆係絕不提及過去的情史,佢認為係傷口同污點。
人地都應為係傷口就原諒人啦。 我有朋友都係教徒,  老婆坦白之前同幾個男仔多P,  仲要落仔。現在都好好地生活。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆