上一頁下一頁
發新話題

老婆曾經和黑人有關係(p.1)圖(p.8,9)

收藏  |  訂閱
126  49.0k

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-7-20 14:09 發表 查看引用來源
黑人真係好勁
頂吾順...
相信一定是好難忘

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-7-20 14:09 發表 查看引用來源
黑人真係好勁
頂吾順...
尺寸和體力

回覆 112# 毛明示 的帖子

兩樣都係😅😅
.....

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-20 01:13 發表 查看引用來源
分別係你朋友老婆坦白,我老婆冇。
我都相信佢無詳細描述比佢老公聽掛

回覆 25# pinramon 的帖子

我追文只看到這裡,但我懂你感受。當我已為人妻子,從未被另一半叫作老婆,卻在電腦發現曾對前任叫作老婆和過往。當時心情很傷心,對於很多人來說,只時稱呼很小事;對於我先生性格來說,會將對方叫作老婆是已經認定了,可能我只是剛好有咗先會結婚,只喺自己以為嫁給愛情。
見到你篇文,令我諗返起,我唔叻表達也,講到一舊舊,可能你覺得兩件事唔關喺,不過勾起我的回憶,有異曲同工感覺

回覆 115# yvonneCG 的帖子

我明白你心情 我從不會問老婆以前D野 問完自己又唔開心 年少輕狂 人誰無過 你介意又點呢⋯⋯希望你可地早日釋懷

樓主,我相信除咗時間冲淡,係咩辦法都難以釋懷。我同你遭遇有D似。我老婆過去同人扑過佢話約10個,我相信唔止。除咗冇同黑鬼之外,大陸佬、鬼佬、南亞都扑過。墜胎呢D都試過一次! 呢D事係同咗我一齊之後我先知,對於我嚟講簡直人體大爆炸!果陣都係有好多人講:人人皆有過去,但佢既過去令我揮之不去!本來拍過拖俾人拮過,喺今時今日已變得係必須,但我好介懷佢俾大陸佬、南亞佬鋤過,你地話我種族仇恨都咁話。相反我老婆質問我過去同gf扑嘢,我過去只係同一個gf及扑過,我亦冇去蒲。
呢十多年都係屈住,所以樓主你既不快我絕對理解,只可同你講用其他事去淡化

引用:
原帖由 clarkkent 於 2020-7-22 16:57 發表 查看引用來源
樓主,我相信除咗時間冲淡,係咩辦法都難以釋懷。我同你遭遇有D似。我老婆過去同人扑過佢話約10個,我相信唔止。除黑鬼外,大陸佬、鬼佬、南亞都扑過。墜胎呢D都試過一次! 呢D事係同咗我一齊之後我先知,對於我嚟講簡直人體大 ...
謝謝你,似乎幾相近,但你點發現老婆d過去?

回覆 30# pinramon 的帖子

好瘦,佢比你影?偷拍?

引用:
原帖由 DKLM2019 於 2020-7-23 00:58 發表 查看引用來源
好瘦,佢比你影?偷拍?
可能我成日幻想佢以肯定和黑人同埋前男友試過女子多野,所以我覺得佢應該試過拍淫照,所以一齊沐浴時起手拍咗幾張。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆