上一頁下一頁
發新話題

老婆曾經和黑人有關係(p.1)圖(p.8,9)

收藏  |  訂閱
126  49.0k

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-15 08:33 發表 查看引用來源
樓主, 阿嫂知你介意, 先唔同你講。  如果你表現得好唔介意,甚至讚下佢吸引, 可能佢會講。

仲有樓主係唔係綠奴,  會想像老婆同黑人做的過程。 好多高學歷女生都想同低下層人做, 可能會新鮮。 ...
老婆去那個人口少的州份是未到二十歲,㨂選那地方,因為學費和生活費便宜,對學费貴的留學生是考慮因素,而且只是讀 community college 再轉校。大慨那黑人應該年紀小少許,因為一般二十歲已讀完兩年入U,  我估計應該在讀第二個學期時間發生那個黑人事件,大家都是讀 college,  除了一個人很 lonely, 而黑人口甜舌滑厚面皮,老婆未試揸車,而呢個人可以給她車載,我真係估唔到老婆究竟以前係咩人,竞然容許自己搞上黑人,我肯定呢件事,佢屋企人唔知,而那件時間認識的人亦冇聯絡。真係天意,竟然留下那底片。

我感覺她還有很多事隱瞞,例如去加拿大讀完是為了跟那個初戀男友,有很多不同時間影的寫真,而且很懂擺首弄姿。感覺其實她有一定的性經驗,只是一直没有表露出來。

我只可以對她好,令她感到安全而希望有一日她會講細節给我。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-16 09:11 發表 查看引用來源
老婆去那個人口少的州份是未到二十歲,㨂選那地方,因為學費和生活費便宜,對學费貴的留學生是考慮因素,而且只是讀 community college 再轉校。大慨那黑人應該年紀小少許,因為一般二十歲已讀完兩年入U,  我估計應該在讀第二 ...
大學果時係最開放, 尤其是係外地, 並不奇怪。身邊又無熟人, 又剛成年, 想試新野。 雜交, 同鬼仔, 吸毒都有。 我都係外國, 好明白。 佢過去可能發生好多事,  最重要係現在。 唔通你懷疑佢有外遇? 又或你享受之前同其他男人的過程?

其實我覺得你唔洗咁樣囉!唔好再諗呢啲啦

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 23:46 發表 查看引用來源
其實我覺得你唔洗咁樣囉!唔好再諗呢啲啦
可能係有些特別原因。 我估可能為解決性生活問題,又或樓主係綠奴。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 08:27 發表 查看引用來源

可能係有些特別原因。 我估可能為解決性生活問題,又或樓主係綠奴。
十年前,伴郎發現佢老婆同佢拍拖前同前男友上過床。伴朗淨係拍過一次拖,而伴郎個老婆就係伴娘,果時個伴娘同佢前度男友仲係同一個朋友圈。搞到我同我老婆要帶佢哋同長輩導師夫婦傾計。

我老婆令我有錯覺,佢受到很大情傷喺因為失身俾對上一個前度男友(從內地留學的高材生)而有小三。令我覺得佢對呢方面唔随便。

問題上係老婆隱瞞太多東西,我發現了,佢卻仍然不肯回答我。更甚,她大學時期,佢舅父很照顧她,放假時又對她去旅行,每有長假老婆就去探望單身的舅父,後來我重到老婆在英文堂的文章有提及呢個只大她十年的舅父。但當我問老婆佢舅父年纪的時候,佢装作不知道。

真的是坦誠問題,是否她過去差到寧願離婚也不願意講我知,越想越不是味兒
至於綠奴,肯定不是。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 01:06 發表 查看引用來源

十年前,伴郎發現佢老婆同佢拍拖前同前男友上過床。伴朗淨係拍過一次拖,而伴郎個老婆就係伴娘,果時個伴娘同佢前度男友仲係同一個朋友圈。搞到我同我老婆要帶佢哋同長輩導師夫婦傾計。

我老婆令我有錯覺,佢受到很大情傷 ...
你懷疑佢同舅父有野?

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 10:43 發表 查看引用來源

你懷疑佢同舅父有野?
佢舅父好友善,我唔明點解老婆連呢樣都要講大話。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 03:57 發表 查看引用來源

佢舅父好友善,我唔明點解老婆連呢樣都要講大話。
你同你老婆關係都幾差? 如果無野咁都好講大話。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 13:14 發表 查看引用來源

你同你老婆關係都幾差? 如果無野咁都好講大話。
其實表面上關係冇乜野,唯獨是佢少惯性將由留學開始到認識我之前的事收埋。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 05:32 發表 查看引用來源
其實表面上關係冇乜野,唯獨是佢少惯性將由留學開始到認識我之前的事收埋。
可能當年真係玩得放, 怕你接受唔到。 講真假如佢認同黑人, 甚至群交, 咁你想點?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆