上一頁下一頁
發新話題

老婆曾經和黑人有關係(p.1)圖(p.8,9)

收藏  |  訂閱
126  49.0k

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 14:03 發表 查看引用來源

可能當年真係玩得放, 怕你接受唔到。 講真假如佢認同黑人, 甚至群交, 咁你想點?
佢認咗認我之前拍過四、五次拖,之後講三次,同兩個男人上過床,一個係前度內地男友,另一個就係再之品果個黑人。我想問點解佢同黑人既野,尤其係点解接受佢。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-17 06:03 發表 查看引用來源

可能當年真係玩得放, 怕你接受唔到。 講真假如佢認同黑人, 甚至群交, 咁你想點?
咁佢點答?

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 06:11 發表 查看引用來源
佢認咗認我之前拍過四、五次拖,之後講三次,同兩個男人上過床,一個係前度內地男友,另一個就係再之品果個黑人。我想問點解佢同黑人既野,尤其係点解接受佢。 ...
咁佢點答?

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 14:38 發表 查看引用來源

咁佢點答?
唔肯再講,知嚟對大家關係冇好益。

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 06:42 發表 查看引用來源
唔肯再講,知嚟對大家關係冇好益。
佢都認左同黑人有性交, 其他野你知來有乜益處?

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 14:52 發表 查看引用來源

佢都認左同黑人有性交, 其他野你知來有乜益處?
既係就咁 Close file

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 06:58 發表 查看引用來源
既係就咁 Close file
除非你係好唔介意個種, 甚至利用佢過去經歷增加床上情趣或者係綠奴之類。   唔係心裡有陰影就唔好。

樓主,你心態我絕對明!當然每個人諗法唔同,冇話啱定錯。我有少少同你相似經歷

引用:
原帖由 clarkkent 於 2020-7-16 15:20 發表 查看引用來源
樓主,你心態我絕對明!當然每個人諗法唔同,冇話啱定錯。我有少少同你相似經歷
咁你係咩心態

附件

其實樓主覺得現在老婆對你好嗎?

過去已追不回!
只要她現在不再有其他越軌行為!
你可以接受嗎?

每一個人都有自己的故事!
有「過去」的歷史!

如果因為以往便「推翻」現在!
值得嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆