上一頁下一頁
發新話題

老婆曾經和黑人有關係(p.1)圖(p.8,9)

收藏  |  訂閱
126  49.0k

回覆 79# pinramon 的帖子

明白有條刺好唔舒服,好多路過既朋友都同你講:每個人都有過去,但見你都不停post個黑人既相,就知你難以釋懷。

引用:
原帖由 clarkkent 於 2020-7-16 18:49 發表 查看引用來源
明白有條刺好唔舒服,好多路過既朋友都同你講:每個人都有過去,但見你都不停post個黑人既相,就知你難以釋懷。
可能有人認為好似有d歧視,但我生活環境曾經跟這人種接觸的不好印象。當然工作上亦過一些好的,但好的比例實在太少。

以為識一個對感情認真,對貞節看重而又很美麗的女生。原來對方曾經有很多不可告人的過去,只是找一個容易控制而有少許家庭的老實人。荒唐到那程度才接受被黑人搞上床,感覺上自己的水平亦被降低。

回覆 29# pinramon 的帖子

最後一段有同感。
好想對方坦白,但也擔心對方坦白後,可能連自己也不能接受...

回覆 82# pinramon 的帖子

太太現在身形還能好好保持?
可以簡介一下身形嗎?

引用:
原帖由 DKLM2019 於 2020-7-17 08:22 發表 查看引用來源
太太現在身形還能好好保持?
可以簡介一下身形嗎?
5呎4,108磅,直黑髮至胸部,肚纹及肚皮鬆了。
A cup, 有蘿。基本上除了肚皮鬆了,乳頭微墮,大致上尚算全合格。

老婆以前過去係佢嘅事。

而且都係識你之前嘅事。過咗去冇得改變,每個人都有過去 。

你咁介意,無論老婆講咩你都唔可能接受 。

收手啦。
引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-3 23:11 發表 查看引用來源

向另一半坦誠亦係一份尊重

其實同黑人做過有乜問題? (我都試過)
仲要係咸豐年代之前既事
難明

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-7-19 12:54 發表 查看引用來源
其實同黑人做過有乜問題? (我都試過)
仲要係咸豐年代之前既事
難明
師姐有冇包膠可以分享下?

回覆 88# couplelover 的帖子

好耐以前啦喎
果時仲未結婚, 同朋友去灣仔飲野, 識左兩個美國人(1個白人, 1個黑人),果晚飲得太high,之後居然同黑嗰個返左佢酒店房,之後就.....

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-18 01:02 發表 查看引用來源
5呎4,108磅,直黑髮至胸部,肚纹及肚皮鬆了。
A cup, 有蘿。基本上除了肚皮鬆了,乳頭微墮,大致上尚算全合格。
其實樓主同太太性生活如何?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆