上一頁下一頁
發新話題

老婆話做愛好攰,吾想做!

收藏  |  訂閱
67  3.3k

真唔好意思先前無睇真一樓o既問題  
而家認真講啦...
當然都係除o左o岩o岩提到o既狀態以外啦
我自己覺得被人按摩係一個幾唔錯o既前戲囉
按摩又分兩種, 一種係真relax, 勁鍾意人按我頭頂, 按背脊都係,
呢d 主要係消除疲勞o既,
另一種係帶挑逗性, 就係按腿同按腳, 按按吓用埋個口
係由一個前任開始, 佢係第一個啜我腳趾o既人,
原本我係無想搞o野o既, 好似仲係o岩o岩嘈完交無耐佢想氹返我,
幫我按呢度按果度之後按到腳果陣就忽然啜落去,
仲講o左d 好靚好sexy之類咁o既說話啦  
跟住唔知點咁我就除o左佢條褲幫佢含啦
可能係果種痕痕地o既刺激, 俾佢搞到好想要...
試多幾次之後就逢親搞o野我都中意俾人啜吓腳  覺得好sweet好性感

說話雖然係咁講, 但想多d搞o野o既話呢,
同小朋友一齊訓果part你真係要搞搞佢,
細路仔只會愈o黎愈大, 開始只係怕整醒整喊佢,
慢慢懂事之後你地仲更加多o野煩!

回覆 4# 花郎 的帖子

可能佢驚震到小朋友醒左又睇到呢個場面唔知點答,你地可以出廳,或鴛鴦浴果陣,我有朋友就係窮果陣大細同床,個女的忍住唔嗌,之後大個小小可以分開瞓,結果幾十年都唔再嗌。

回覆 8# 傻蛋豬 的帖子

有無男向女口交? 咁都無反應

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-7 22:32 發表 查看引用來源
唔知呀估下姐,不過我估你真係有喎
當然有啦2013年果時每隔几日就有一次😅😅🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-7-14 17:02 發表 查看引用來源
當然有啦2013年果時每隔几日就有一次😅😅🤭🤭
原來係咁,我都話你架啦,你玩過
去邊度玩先

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-14 17:58 發表 查看引用來源
原來係咁,我都話你架啦,你玩過
去邊度玩先
郊野公園,海邊,將軍澳工業區,山頂等等😅😅你呢?

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-7-16 06:49 發表 查看引用來源
郊野公園,海邊,將軍澳工業區,山頂等等😅😅你呢?
公園巴士殘廁後樓梯

鍾意嘅,就多多都唔攰。
唔鍾意嘅,連摸都唔想。
引用:
原帖由 傻蛋豬 於 2020-7-3 22:22 發表 查看引用來源
如題,對上一次做系兩個幾月前,做完後,巨話做愛系件好攰嘅事,吾多想做,但之前做愛,基本上都系男上,都無點換姿勢,再加上我地系同小朋友一齊訓,所以好少做。其實做愛真系一件好攰嘅事? ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆