上一頁下一頁
發新話題

五年前引版人妻,咸故P.43 #421

收藏  |  訂閱
184  79.6k

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-12 16:28 發表 查看引用來源
好,我投有少少😂
但我唔識整果啲投票post😂

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-12 16:40 發表 查看引用來源
我都唔識😂有冇人識🤔
無人識咪由佢,唔重要😂

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-12 19:19 發表 查看引用來源
最重要有女鍾意🤣
我邊會有女鐘意,我咁串

呢排放假約左個之前無乜點傾既師妹,其實佢玩引版既時

間仲耐過我,咁交換左聯絡方法之後都傾左一排先約出黎

見,約左中午時間係地鐵站見,佢果日係著背心熱褲,就

算當時既天氣好熱,佢俾我既感覺好Fresh,見到面之

後,當然黎個Big hug,之後就拖住手先去搵野食先,就

算同師妹第一次見到唔會有任何尷尬,都好似平時係

Apps咁好傾,食完之後當然就去左搵地方休息下啦,

上到房之後,我從後攬住佢,俾我發現佢好曳,條熱褲係

低腰鬆鬆地,露左T Back條帶出黎。

我:「點解你咁曳,露哂啲帶出黎既。」

師妹:「你摸埋上面先啦。」

跟我就向上摸,發現點解會無pad既,原來個Bra係同條

T Back一Set既,其實我都鐘意女人著比較Sexy既內

衣,所以發展左咁既情況之下,就推左師妹落床,然後就

同師妹錫錫,隻手就開始伸入條短褲入面想捽下先,但條

短褲太阻住哂,所以就先幫師妹除左條短褲先。

我:「e..點解我未摸你下面,T Back條帶就已經濕到滴

水既?」

師妹:「其實係地鐵站俾你攬住既時候已經濕濕地,

跟住頭先搭𨋢上房既時候就Feel到啲水流出黎喇,好耐都

未試過咁喇。🙈」

我知師妹耳仔都敏感,所以係佢耳邊講:「乜你咁淫既

咩,我都未幫你開著個水掣。😂」

我見師妹條T Back都濕到咁,無謂令佢走既時候無底底

著,所以索性幫佢除埋去。

然後就先輕輕捽師妹既豆豆,師妹已經有反應再濕啲,而

師妹都講過好想我幫佢用口,所以我就奶下啜下佢豆豆

先,之後等佢唔覺既時候,就奶快啲再奶埋妹妹。

師妹:「停....頂唔順!」

我:「你又話想我用口幫你,開始左就無得停架喇。」

我無理佢再繼續用口,之後見佢真係頂唔順,抓哂床單,

就停左,我落左床企係床邊除褲,師妹已經等唔切拎左黎

含,佢會奶下袋,同埋奶埋枝麻雀仔,再放入口含。

師妹:「無毛好好奶,好好含,好鐘意,我幫得你舒唔舒

服?」

我:「好舒服呀!」

師妹含左一陣之後,我就摸下佢妹妹,發展佢再濕過頭

先。

我:「你做乜又濕過頭先」

師妹:「原來你同相一樣,咁粗咁大,我第一次睇到既時

候係有啲驚架,但而家又好想俾你插。」

咁我聽到佢咁講,我就分開佢隻腳,男上女下慢慢入。

師妹:「好大,好硬。」

我就開始慢到快咁插,等佢先適應下。

師妹:「好舒服,大力啲,快啲,想黎喇」

我:「下,咁快就黎?我先郁左好一陣Ja喎。」

咁我知佢都就黎,就先滿足左佢先。

之後既唔打喇,來來去去都係咁,咪又係側入,女上,

後入,佢高潮左好多次,我射左之後再攬住傾下計,之後

大家再摸下奶下含下,又重覆做,咁果日做左5Q,就係

咁多,大家當咸故睇下就算。

咸故報告完畢!😂

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-12 20:03 發表 查看引用來源
越串越多人鍾意,睇下你條隊幾長😂
下,邊有人會鐘意俾人串架,你睇下來來去去都係幾個人係度覆我留言之嘛😂

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-12 20:52 發表 查看引用來源
人地排緊等你(唔包括我🤣)睇完你篇文,我諗真係要考慮下人夫😂
你成日都話都人排隊等我🙄呢度大把人夫俾你選擇啦

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-12 20:57 發表 查看引用來源
選擇緊,要細心研究冇得急😅
已經有一個師兄搵你啦,加油💪🏻

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-12 21:10 發表 查看引用來源
搞到要喺c兄個post徵男人😂
我無所謂,反正我呢度係死場黎🤣

引用:
原帖由 7度 於 2020-7-12 21:13 發表 查看引用來源
樂兄 首頁第一張相 椅濕得咁勁😳
還可以啦,唔濕就慘喇

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-12 21:35 發表 查看引用來源
有冇俊男介紹下
我呢啲渣男,點會有俊男既朋友😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆