上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆2 - P30 街頭玩震蛋 加相

收藏  |  訂閱
310  298.0k

回覆 143# beatsaudio0 的帖子

師兄去邊度同呀瑩扑先

難得師兄老婆竟然肯同姊妹share個老公

引用:
原帖由 34C! 於 2020-8-10 00:31 發表 查看引用來源
難得師兄老婆竟然肯同姊妹share個老公
我都唔知點解可以咁大方 冇愛就可以當玩具 仲愛就唔得

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2020-8-8 09:25 發表 查看引用來源
咁多位追問番第二次係點,咁要講多少少la

話說第一次3p 我都有問下老婆個次做咩咁刺激。一開始佢都冇點答我,有次佢終於覺得我煩,叫我轉頭阿瑩上黎自己問佢。上到黎就梗係冇問啦,不過飲多兩杯,老婆同阿瑩講番呢個話題

老 ...
雖然來來去去都係嗰啲嘢,但如果師兄可以補充下令個故仔更完整就更好啦😁

一齊玩,又無芥蒂,真係長玩長有呀,師兄。

性福人生。

想知點樣偷食阿瑩,一定好正

個晚當然都開左波啦。我個時hea住係梳發到,轉個頭老婆過黎挨住我坐,阿瑩就係隔離飯枱。俾佢兩個咁講落去都撩到興晒,我開始係老婆大髀掃黎掃去,再慢慢掃上去,老婆用個咭o臣遮一遮住,但冇阻我。老婆都係著左T back, 所以好方便咁就直接摸到入去。岩岩摸個陣都正正常常繼續扮同阿瑩吹水,老婆俾我愈摸愈濕,有時慢左俾反應阿瑩。

阿瑩見怪怪地,望住我地睇真啲,跟住笑笑口咁問係佢要定我地想要呢,然後就走埋黎我老婆到就嘴埋去。老婆本身應該係想講咩,但已經俾阿瑩封住左把口。我就起身讓個位俾阿瑩慢慢服侍我老婆,順便去上定套嘛,出返黎見老婆俾阿瑩推低埋,訓埋起梳發,阿瑩繼續彎低身咁錫落去,老婆件衫都俾佢拉起晒,係後面見阿瑩條短愈縮愈上,底底都露左出黎,一睇就見已經有水印,實係濕左,咪襯機摸落去囉,拉開一邊已經見到佢d水,好似餓左好耐咁,唔通一開始既話題已經搞到佢想要掛,咁就直接搵手指插落去,搞到阿瑩淫叫左幾聲。

老婆襯機叫我一齊夾佢,我梗係聽老婆話啦。見佢d水都已經咁多,直接拉開阿瑩條底底就插落去,可能阿瑩冇諗住咁快,俾我一推企唔穩咁訓左係我老婆到,我冇理,開始推,阿瑩就愈叫愈大聲,插左好一陣,feel到老婆隻手夾擊緊阿瑩,捽緊佢粒豆豆,唔怪得阿瑩愈叫愈淫,愈叫愈大聲,推多一陣阿瑩已經頂唔順,high左次,本身佢耐冇做已經好窄,佢高潮個陣再夾一夾,緊到呢。見左佢黎左次,咪俾佢轉反身抖下。

咁就除左個套,到服侍老婆,點知老婆唔洗我服侍,仲主動叫我坐低幫我含,見住老婆又含又奶,跪住係地下望上黎真係差d就口爆左老婆。就咁上下時間,阿瑩起番身係我老婆後面攬住佢,一手揸住老婆個波,另一直手摸緊老婆下面,老婆俾佢摸左陣都專心唔到幫我含,放番口扶住我大脾咁享受緊阿瑩既按摩,望落去佢兩個個畫面真係勁正。望多陣都忍唔住拉番老婆起身,我抆住老婆對手,要老婆面向阿瑩,俾佢望住我點推老婆,阿瑩望左一陣,又好識做咁啜老婆對波,用番岩岩老婆個招,要老婆一路俾我插,一路俾佢捽番豆豆,搞到今次變左老婆呻吟唔停,我都直接插到射晒入去老婆到,唔好講笑,真係爽到暈!

引用:
原帖由 六索 於 2020-8-10 10:06 發表 查看引用來源

雖然來來去去都係嗰啲嘢,但如果師兄可以補充下令個故仔更完整就更好啦😁
我都唔知點寫,寫出嚟都好似係咁上下
俾撩個下同做個陣又好難寫出黎,文筆有限

引用:
原帖由 bennykswong 於 2020-8-10 15:23 發表 查看引用來源
想知點樣偷食阿瑩,一定好正
唔可以係屋企咁揚,都要搵機會🙊

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2020-8-10 22:02 發表 查看引用來源

我都唔知點寫,寫出嚟都好似係咁上下
俾撩個下同做個陣又好難寫出黎,文筆有限
寫得好好喎,睇到著哂😁,多謝師兄🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆