上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆2 - P30 街頭玩震蛋 加相

收藏  |  訂閱
93  297.3k

暴露老婆2 - P30 街頭玩震蛋 加相

P1. 老婆T back 短裙大走光.
P2. 老婆T back 相.
P4. 再加兩張T back相 (噴血版).
P6. 幼帶T back相.
P9. 玩黑絲.
P10. 下面流住水咁拎外賣.
P11. 另一次同阿瑩3P
P15. 補番3p 第二回上集
P16. 補番3p 第二回下集
P18. 口爆阿瑩相
P.21 全裸浴照
P25 酒店staycation
P25. 補相
P27. 渡假屋各自happy
P28. 扮斯文老婆 相

P29. 扮斯文老婆 加相P30. 開估 扮斯文係街玩震蛋 再加相

舊post linkhttps://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28682709

早排同老婆平日放假,見戲院開返,就約埋阿瑩去左睇戲。原本起身都整好野,見仲早就同老婆玩左陣,諗住做埋先出,俾老婆吹緊個陣阿瑩打黎。佢起身拎電話聽個時,就正正趴住係我面前,佢又未著褲,咁我梗係襯機拉開條底褲插入去,直接推。搞到老婆喂完都未講咩,冇防備下俾我一野插入去,叫左出黎。老婆一野打落我打睥叫我唔好做住。我拎咗老婆電話轉用speaker聽下佢哋講咩
阿瑩:唔係呀,我買咗飛啦
阿瑩:聽唔聽到啊,仲有多過半個鐘ok la
老婆應左句:下 咁早。順勢老婆就忍唔住呻吟左出黎,

老婆:你唔好理啦,啊
老婆冇講88,直接大聲呻吟。但我見電話原來仲未cut線,即刻偷偷地熄番個speaker mode,唔知阿瑩仲有冇聽緊呢。過多陣先見真係cut左線,不過whatsapp就即刻有幾個msg,老婆拎返電話睇見係戲飛相,開場時間真係得個半個鐘,推開我喘住氣咁叫我唔好搞住
見我唔應佢,老婆轉身過黎幫我含一陣
冇辦法,唯有暫時放過老婆,老婆補妝個陣,叫我是但拎條牛仔褲或者裙俾佢,又話條底褲濕晒,拎條過俾佢。
之後上左的士,老婆細細聲同我講:見你做到一半要忍住,當補償下你啦。我望下老婆條裙真係幾短,一坐就縮左上去。老婆坐喺中間挨住我,唔知有冇益左個的士佬。

睇完戲,我幫手扔垃圾,到我追番上去,老婆同阿瑩已經上左電梯,前面隔住左兩個中學生。老婆突然烏地身整自己對鞋,原本條短裙已經好短,而且係有d散開個種,即刻條裙就縮起左,老婆條T back完全露左出黎。前面其中一個中學生見到,即刻叫另一個睇,好快老婆就起番身,不過條裙咁短,企起身都係若隱若現都好吸引。

阿瑩之後有約,我地食完野就各自返歸。返到屋企即刻就攬住老婆黎錫,老婆都好配合咁回應我。除剩老婆T back既時候,諗番老婆今日露晒褲仔出黎,可惜果陣影唔到,唯有呢個時候補影番幾張,之後唔俾老婆除落嚟,直接拉開就插入去,忍左咁耐要慢慢享受番下。

引用:
原帖由 chris4296 於 2020-7-8 23:09 發表 查看引用來源
Long no see yr post !
掛住玩,唔得閒出post XD

引用:
原帖由 fjoechan 於 2020-7-9 08:31 發表 查看引用來源
同亞瑩重有無引人入性事件
Keep住都有🙊

引用:
原帖由 小強小小強 於 2020-7-9 11:32 發表 查看引用來源
下正呀c兄~~ 等你post好耐喇!
之前好似冇咩人睇,就愈寫愈梳,個post仲停埋😅

引用:
原帖由 taifai88 於 2020-7-9 18:38 發表 查看引用來源
等緊你啲正圖,add Oil
忍唔住偷影左🤭

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-7-9 20:10 發表 查看引用來源
短裙加T-BACK

真係冇得輸

睇到我都扯
堅正,益左兩個學生哥

回覆 21# IT毒男 的帖子

都唔係架🤭🤭🤭🤭

貼番個日老婆條T back相先

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-10 00:10 發表 查看引用來源

好肉地喎
角度問題 呢張好似有少少肥咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆