上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
66  33.1k

Sorry 前果段好精彩 一睇相 XD

更新
尋晚出完post之後,見老婆未瞓
同佢講返早兩晚著住套短裙+白色絲襪做好high
嗰晚玩得唔夠喉想而家補返數
老婆就再次著起條短裙,不過今次改配黑色絲襪
埋到床叫老婆瞓低,因為上次冇乜服侍佢
今晚首先滿足咗老婆先
開窿絲襪好方便,擘開雙腳就可以奶佢個西
初初好輕力用脷尖在佢粒豆豆旁邊打圈
間中一下掃落豆豆,佢興奮到夾實對腳大嗌
一下突襲啜實佢豆豆再用脷尖銳落去
好快就打晒冷震全身軟晒
冇俾佢停,條脷遊落去洞口
其實都濕到冇朋友,用舌尖鑽去洞口
佢雙手用盡力想推開我個頭
我唔理佢繼續奶,仲有幾下特登奶埋佢菊花
呢個時候佢已經半放棄狀態,用微弱聲音叫我入

估佢都嚟咗一兩次,叫佢轉身扒起床上
佢以為我想後入,實情係我開始用手指插佢
開始時用一隻手指,暢順後用夠兩隻
在洞內屈起指頭不停R
開始聽到水聲,手指feel到有水流出嚟
床墊就濕咗一撻,見佢咗攰
先用男上進入慢插,佢回完氣就轉返女上
雙手揸波搓的,佢就前後磨來磨去動作越來越快
好快又打冷震伏起我身上
見佢真係夠皮,轉返男上作結
呢段我都冇保留,知佢飽晒我都唔錫力
好快就射晒入去,等啲精流出來再用條J掃返入洞
條J未軟晒之前偷雞插多幾下
問老婆可唔可以來一個事後蕭,老婆依然唔肯
ok,下次再氹過,最後老婆腳震震行入廁所沖涼

師兄你就正啦可以日日做

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-11 00:05 發表 查看引用來源
師兄你就正啦可以日日做
啱啱都做咗次,回氣中
不過今晚冇乜特別,唔出包交

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-7-10 18:14 發表 查看引用來源
八字波 笑喎喎
正正

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-11 00:25 發表 查看引用來源

啱啱都做咗次,回氣中
不過今晚冇乜特別,唔出包交
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

尋晚俾老婆坐爆咗上到床攬吓錫吓
佢騎上嚟同我玩咗陣69
真係好玩,爽之餘又要keep住服侍對方
我奶咗一陣,老婆停口伏低咗呻吟
叫咗一陣就話好濕可以入得
轉身騎上嚟搵啱位一下就入晒
平時好懶騎一陣就要轉pose
今次好落力,前後搖上下un冇停過
見佢對波拋拋下,出力揸佢又捽佢對波的
再伸手掂住佢豆豆,佢un落嚟嗰吓壓到豆豆好high
好快有股暖流流落我大脾
un咗陣我同老婆講有啲射意想轉位
點之老婆按住我心口繼續搖
叫我隨便射唔洗轉位
我都忍唔住向上頂幾下,佢feel到我條J臨射前漲咗
最後幾下un得好快,射嗰吓我捉實佢條腰
feel到佢下面都抽搐緊,而我都pump咗好多下
抽出嚟啲精液流晒落我度
趁條J未軟晒老婆仲磨多我幾下
一齊去沖涼抽水
返上床成個人散晒

再多來幾張相,娛樂大家。

唔理做咩都好,最緊要兩公婆開心

引用:
原帖由 奇人奇技 於 2020-7-12 15:47 發表 查看引用來源
再多來幾張相,娛樂大家。
冇乜回應
應該唔係太受歡迎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆