上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
66  33.1k

師兄你係唔係日日做所以冇更新

老婆永遠是別人的最好

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-18 14:33 發表 查看引用來源
師兄你係唔係日日做所以冇更新
係呀,日日做到隻狗咁邊得閒更新

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-18 21:42 發表 查看引用來源

係呀,日日做到隻狗咁邊得閒更新
咁又好忙喎

疫情反覆,公司安排我WFH兩星期最開心係我老婆,多咗個人幫手睇細路
佢每日可以瞓多幾個鐘
其次係對仔女,全日有爸爸陪佢哋玩
每日工作由落街買餸開始
煮午餐、食飯、暗細路瞓晏覺、洗碗、洗廁所、陪玩、煮晚餐、食飯、陪玩、暗瞓覺、洗碗洗奶樽,期間仲要做公司嘢
通常到夜晚10點後先至係私人時間

頭幾日超攰,夜晚心癮起時都係沖涼順便打飛機就算
到星期五晚,對仔女異常地生性(間中係咁)
夜晚食完飯就扭眼瞓,最勁係一抱上手就瞓著

出返廳見老婆沖緊涼,潛入去隔住浴屏偷影
除晒衫來個鴛鴦浴,地方淺窄
條J貼住patpat磨幾下就硬晒
叫老婆沖完出去換定衫等我
洗乾洗淨就赤條條行返入房
老婆換咗條白色吊帶裙+黑絲

上到床摸下對肥脾,伸手入裙底探索下,應該著咗T-Back
另一隻手從領口位上路探索,對波又漲又滑
掃幾下已經飛晒釘兼喘氣
移返去裙底,撥開條T-back開始奶西
舌尖在豆豆與洞口之間游弋
見老婆典來典去,伸手捽埋佢對波的
下面啲水/口水整到我塊面濕晒

老婆爽完就轉身幫我吹
佢突然醒起未刷牙,即刻落床去廁所刷牙
佢話食完飯未刷牙幫我吹
轉頭再插返入去好污糟
到佢ok返上床,我都忍唔住掀起條裙直接用狗仔式插佢
插插下佢話條T-back界到肉唔舒服
但係佢著咗襪褲,於是我就學AV咁剪爛佢

轉返男上pose,條裙掀到上肚腩
再除低兩邊吊帶露晒對波出嚟
一路插一路大力揸佢對波
見佢合埋眼好肉緊
問佢係唔係高潮,佢點點頭
我最後衝刺一輪快插就射晒入去

師兄老婆好有肉
一定好好啪

回覆 35# 不毛之地 的帖子

你就爽啦😆😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-19 02:36 發表 查看引用來源
疫情反覆,公司安排我WFH兩星期最開心係我老婆,多咗個人幫手睇細路
佢每日可以瞓多幾個鐘
其次係對仔女,全日有爸爸陪佢哋玩
每日工作由落街買餸開始
煮午餐、食飯、暗細路瞓晏覺、洗碗、洗廁所、陪玩、煮晚餐、食飯、陪 ...
師兄同老婆一齊幾耐?恭喜你地仲咁有激情,要延續落去呀,要久不久update下你地日常性趣

引用:
原帖由 friendho 於 2020-7-20 15:32 發表 查看引用來源
師兄同老婆一齊幾耐?恭喜你地仲咁有激情,要延續落去呀,要久不久update下你地日常性趣
02年開始拍拖到而家

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-20 18:14 發表 查看引用來源

02年開始拍拖到而家
頭尾18年喎.....到今時今日都仲咁有性趣,真難得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆