上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
66  33.1k

引用:
原帖由 friendho 於 2020-7-20 18:26 發表 查看引用來源
頭尾18年喎.....到今時今日都仲咁有性趣,真難得
係近幾年好啲,以前老婆好保守
生仔前影咗啲相,身材好fit
到佢生完仔身材肥咗先俾佢睇返
氹佢呢啲嘢係趁後生做,唔通等5、60歲先影咩
於是佢就接受咗影相呢樣嘢

之後買啲情趣內衣,做嘅時候玩多啲花臣
初時都抗拒,用返同一套說法
最後都接受埋,而家除咗3P肛交之外,玩乜都得
而家嘗試緊事後蕭,佢有潔癖所以有啲難度

尋晚星期日偷懶兩餐都叫外賣,慳返啲洗碗時間九點零鐘聊我老婆開波,今次又有驚喜
白色tube top+超窄超透短裙+藍色T-Back
呢身配搭冇記錯生B之前著過

瞓在床上條J已經硬晒,老婆騎咗上來
自己撥開條T-back磨我條J
初時比較乾啜住啜住,後來越磨越濕
尤其係比佢兩片陰唇夾住,feel到佢豆豆漲咗
有幾下仲滑咗入去,忍住唔插抽返出嚟繼續磨
雙手扯低佢件Tube top,成對波彈咗出嚟
好粗魯大大力揸落去,又輕輕力掃佢波的
老婆喘氣同時加快動作,大叫咗幾聲就伏起我心口度回氣

見佢唔郁就輪到我玩,keep住女上對正洞口就插入去
攬實佢條腰向上頂,呢個姿勢壓住佢粒豆豆
見佢好肉緊咁抓住床單,我大脾感到有股暖流
搞到我袋袋都濕晒,我估老婆都high咗兩三次

示意老婆轉狗仔式,繼續撥開T-back,
唔係想特登大力,只因下面仍然好濕
一入就入到最盡,老婆好大反應
狂叫之餘自己都出力前後搖
每次大脾撞落佢patpat都啪啪聲
老婆頂唔順自己抽出嚟扒落床,見佢個pat仲不斷震

最後轉返男上,我估佢都夠晒皮
呢段見佢冇乜大反應
直到我開始有射意,條J再漲大咗
抽插快咗佢再次淫叫起嚟,雙手用力抓住我手臂
同佢講我就快射,佢點點頭話射啦
問佢想射去邊,佢話起入面射啦
咁我就順佢意射晒入去
抽條J出嚟啲精液湧返出嚟,移返正條T-back
見到條T-back濕晒,起床度攬咗一陣
伸手繼續摸下佢到波,之後多手摸佢個西
成手滑潺潺,起身望到啲精液磨到槳住佢下面
條J又硬返,偷雞插返入去
老婆唔制,話頂唔順唔俾再做
無奈抽返出嚟,見到條J都沾滿上一round嘅精液
原本想叫老婆含一兩下,可惜佢未衝破到關口唔肯含
就咁就完成呢一Q,望下個鐘,啱啱11點
自己就完咗場,好彩趕得切彩熱刺場波

開始要刪除啲舊相
只會留返最近兩個update嘅相片

回覆 42# 不毛之地 的帖子

阿嫂對波好挺👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-20 21:29 發表 查看引用來源
尋晚星期日偷懶兩餐都叫外賣,慳返啲洗碗時間九點零鐘聊我老婆開波,今次又有驚喜
白色tube top+超窄超透短裙+藍色T-Back
呢身配搭冇記錯生B之前著過

瞓在床上條J已經硬晒,老婆騎咗上來
自己撥開條T-back磨我條J
初時比 ...
十分好睇

睇完都馨烚烚,確係爽

引用:
原帖由 djyeung 於 2020-7-21 15:51 發表 查看引用來源
睇完都馨烚烚,確係爽
我寫嘅時候都㷫合合

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-21 21:26 發表 查看引用來源

我寫嘅時候都㷫合合
你都勁喎
But見到你D肚毛

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-21 21:27 發表 查看引用來源
你都勁喎
But見到你D肚毛
點勁法?

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-21 22:00 發表 查看引用來源

點勁法?
動L😏😏😏😏😏😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆