.

收藏  |  訂閱
26  33.2k

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-13 15:45 發表 查看引用來源
嘩師兄真係日日做喎
🤫我係好大咬,老婆都開始頂唔順

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-13 16:21 發表 查看引用來源
咁你都好chun喎,咁大需要
chur唔chur就見人見智
有人日日做,每次1Q
有人每星期兩次每次3Q

睇供應囉,老婆有供應咪做
冇供應唯有自己打飛機

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-18 14:33 發表 查看引用來源
師兄你係唔係日日做所以冇更新
係呀,日日做到隻狗咁邊得閒更新

疫情反覆,公司安排我WFH兩星期最開心係我老婆,多咗個人幫手睇細路
佢每日可以瞓多幾個鐘
其次係對仔女,全日有爸爸陪佢哋玩
每日工作由落街買餸開始
煮午餐、食飯、暗細路瞓晏覺、洗碗、洗廁所、陪玩、煮晚餐、食飯、陪玩、暗瞓覺、洗碗洗奶樽,期間仲要做公司嘢
通常到夜晚10點後先至係私人時間

頭幾日超攰,夜晚心癮起時都係沖涼順便打飛機就算
到星期五晚,對仔女異常地生性(間中係咁)
夜晚食完飯就扭眼瞓,最勁係一抱上手就瞓著

出返廳見老婆沖緊涼,潛入去隔住浴屏偷影
除晒衫來個鴛鴦浴,地方淺窄
條J貼住patpat磨幾下就硬晒
叫老婆沖完出去換定衫等我
洗乾洗淨就赤條條行返入房
老婆換咗條白色吊帶裙+黑絲

上到床摸下對肥脾,伸手入裙底探索下,應該著咗T-Back
另一隻手從領口位上路探索,對波又漲又滑
掃幾下已經飛晒釘兼喘氣
移返去裙底,撥開條T-back開始奶西
舌尖在豆豆與洞口之間游弋
見老婆典來典去,伸手捽埋佢對波的
下面啲水/口水整到我塊面濕晒

老婆爽完就轉身幫我吹
佢突然醒起未刷牙,即刻落床去廁所刷牙
佢話食完飯未刷牙幫我吹
轉頭再插返入去好污糟
到佢ok返上床,我都忍唔住掀起條裙直接用狗仔式插佢
插插下佢話條T-back界到肉唔舒服
但係佢著咗襪褲,於是我就學AV咁剪爛佢

轉返男上pose,條裙掀到上肚腩
再除低兩邊吊帶露晒對波出嚟
一路插一路大力揸佢對波
見佢合埋眼好肉緊
問佢係唔係高潮,佢點點頭
我最後衝刺一輪快插就射晒入去

引用:
原帖由 friendho 於 2020-7-20 15:32 發表 查看引用來源
師兄同老婆一齊幾耐?恭喜你地仲咁有激情,要延續落去呀,要久不久update下你地日常性趣
02年開始拍拖到而家

引用:
原帖由 friendho 於 2020-7-20 18:26 發表 查看引用來源
頭尾18年喎.....到今時今日都仲咁有性趣,真難得
係近幾年好啲,以前老婆好保守
生仔前影咗啲相,身材好fit
到佢生完仔身材肥咗先俾佢睇返
氹佢呢啲嘢係趁後生做,唔通等5、60歲先影咩
於是佢就接受咗影相呢樣嘢

之後買啲情趣內衣,做嘅時候玩多啲花臣
初時都抗拒,用返同一套說法
最後都接受埋,而家除咗3P肛交之外,玩乜都得
而家嘗試緊事後蕭,佢有潔癖所以有啲難度

尋晚星期日偷懶兩餐都叫外賣,慳返啲洗碗時間九點零鐘聊我老婆開波,今次又有驚喜
白色tube top+超窄超透短裙+藍色T-Back
呢身配搭冇記錯生B之前著過

瞓在床上條J已經硬晒,老婆騎咗上來
自己撥開條T-back磨我條J
初時比較乾啜住啜住,後來越磨越濕
尤其係比佢兩片陰唇夾住,feel到佢豆豆漲咗
有幾下仲滑咗入去,忍住唔插抽返出嚟繼續磨
雙手扯低佢件Tube top,成對波彈咗出嚟
好粗魯大大力揸落去,又輕輕力掃佢波的
老婆喘氣同時加快動作,大叫咗幾聲就伏起我心口度回氣

見佢唔郁就輪到我玩,keep住女上對正洞口就插入去
攬實佢條腰向上頂,呢個姿勢壓住佢粒豆豆
見佢好肉緊咁抓住床單,我大脾感到有股暖流
搞到我袋袋都濕晒,我估老婆都high咗兩三次

示意老婆轉狗仔式,繼續撥開T-back,
唔係想特登大力,只因下面仍然好濕
一入就入到最盡,老婆好大反應
狂叫之餘自己都出力前後搖
每次大脾撞落佢patpat都啪啪聲
老婆頂唔順自己抽出嚟扒落床,見佢個pat仲不斷震

最後轉返男上,我估佢都夠晒皮
呢段見佢冇乜大反應
直到我開始有射意,條J再漲大咗
抽插快咗佢再次淫叫起嚟,雙手用力抓住我手臂
同佢講我就快射,佢點點頭話射啦
問佢想射去邊,佢話起入面射啦
咁我就順佢意射晒入去
抽條J出嚟啲精液湧返出嚟,移返正條T-back
見到條T-back濕晒,起床度攬咗一陣
伸手繼續摸下佢到波,之後多手摸佢個西
成手滑潺潺,起身望到啲精液磨到槳住佢下面
條J又硬返,偷雞插返入去
老婆唔制,話頂唔順唔俾再做
無奈抽返出嚟,見到條J都沾滿上一round嘅精液
原本想叫老婆含一兩下,可惜佢未衝破到關口唔肯含
就咁就完成呢一Q,望下個鐘,啱啱11點
自己就完咗場,好彩趕得切彩熱刺場波

開始要刪除啲舊相
只會留返最近兩個update嘅相片

引用:
原帖由 djyeung 於 2020-7-21 15:51 發表 查看引用來源
睇完都馨烚烚,確係爽
我寫嘅時候都㷫合合

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-21 21:27 發表 查看引用來源
你都勁喎
But見到你D肚毛
點勁法?

前往最後回覆