鳳凰鎮鳳同keeper'迪'

收藏  |  訂閱
17  2.7k

鳳凰鎮鳳同keeper'迪'

鳳凰翌日早起,由賓館介绍的导遊,遊了鳳凰一圈,觉鳳凰都差不多,回賓館代訂去張家界車票,
返房小睡到晚上,又落鳳凰有表現酒吧坐一陣,回到賓館就找賓館keeper之前表示佢都做'迪',民族話即係同你屌閪,早约定今晚'迪'佢,一同上房
上房關上門之後,我急不及待地去隔衣摸囡的乳房和掃閪边, 兩隻手一上一下,把她弄得叫 慢慢來,各自解開自己的褲子,即摟著中囡在床上,先一把撩起她的上衣,十隻指頭隨即緊緊握著文胸乳罩整個暴露了出來她的兩顆大奶,在掌中肆意地把玩起來。再伸手到她內褲,隔褲摸摸塊閪, 揉揉她的陰蒂,潺潺滑液已經漫溢閪窿而濕透底底,我順手將她的內褲脫下,而囡亦為我脱清,卧床玩一輪十八摸,一起進了浴室鸳鸯戲水後碌鸠扯行要屌
   上床,囡立即墊好大毛巾,再鋪小毛巾作子孫巾閪位,張開雙腿,然後帶著我條鳩,校好炮位,龜頭頂觸著陰道閪窿,用力肉棒全根盡沒,陰道吞吐著我的鳩, 我握著囡那對大奶,將陽具往她的閪內深深抽插,淫水不斷溢著沾著陰唇,我見淫水溢閪,囡叫床大叫受不了,耍我的肉棒射她子宫,並讓我壓在胸前飽滿的雙乳,
在交頸耳边嘶磨, 突然碌鸠在那濕熱陰道盡處,俾子宫頸啜住,猛烈地跳動,chog,chog下,一股又多又濃的滾燙的陽精鸠汁米青直射入囡子宮深處,chog 完,仍挺動慢侵抽送,精液米青浑和閪水淫汁從內裡出來,從陰道口源源的流出到陰阜、陰唇,会陰直流濕透墊閪子孫巾,囡任我浸到鳩縮.及任令鳩汁流床 ,休息了一會兒,起身浴室裡一起沖洗,付'迪'費,囡出房,我一睡到明早,早飧後上去坐班車去張家界

太好了
波大得尼,好靚
有肉,但唔肥

其實,你唔洗講去邊個鎮架啦
冇人睇架啦
你話去長洲食 one floor one
都冇人覺得唔妥

睇相得架啦
不過有d相重複左播

你要檢討下

引用:
原帖由 emau1 於 2020-7-11 07:58 發表 查看引用來源
太好了
波大得尼,好靚
有肉,但唔肥

其實,你唔洗講去邊個鎮架啦
冇人睇架啦
你話去長洲食 one floor one
都冇人覺得唔妥

睇相得架啦
不過有d相重複左播

你要檢討下 ...
佢唔理架,自説自話,自high自娱,我哋睇完就算啦。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-7-12 04:22 發表 查看引用來源

佢唔理架,自説自話,自high自娱,我哋睇完就算啦。
自說自話,海市辰樓点及得鬼門你
死窮鬼賺萬二出來扮豪
餓能死左

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-7-12 01:44 發表 查看引用來源
自說自話,海市辰樓点及得鬼門你
死窮鬼賺萬二出來扮豪
餓能死左
返去食药啦,最有钱喺你,叫150企街最有钱,今日舐咗臭閪未呀?

2020, 北上機會吾大. 好耐無食過龍崗雞了.

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-7-13 03:21 發表 查看引用來源

返去食药啦,最有钱喺你,叫150企街最有钱,今日舐咗臭閪未呀?

附件

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-7-14 07:17 發表 查看引用來源
那港島樓,可能係 999 年期
相信,97 年以後起的港島樓
都要交地租的

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

你搭時光機番舊屎啦,食屎狗。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-7-13 03:21 發表 查看引用來源

死窮鬼,充炮艇,寫少咁多嘢,就快餓能死,鬼門

前往最後回覆