上一頁下一頁
發新話題

講吓手淫吧

收藏  |  訂閱
110  8.1k

回覆 18# KFSIMON 的帖子

如果係咁簡單就好啦
你咁捽粒豆豆,捽損都未得啦

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-7-15 13:55 發表 查看引用來源
如果係咁簡單就好啦
你咁捽粒豆豆,捽損都未得啦
最慘當你痛到典來典去嘅時候
佢仲以為你好high
再捽重手啲先死!🤣

老實講手技好重要,試過有次比條女死chok爛chok痛到細佬即刻揼低頭!手技好想唔快射都唔得。

認真思考咗一陣,的確係多數手淫同口交同時進行。極少會係淨打手槍。

我覺得女人可能會認為男人期待緊你用口,唔想你失望。所以chok個兩、三分鐘之後,就會不自覺烏低頭,將行動升級至手口並用。

不過老實講,如果齋打,我都幾鍾意。因為如果講打雖然我自己都識,但被人服務係完全唔一樣嘅一回事。被女仔手包住,感覺又係完全唔同,尤其係手仔細細,又軟,舒服過自己揸好多好多。

手作仔呢啲,真係手板眼見功夫㗎喎!話易唔易,話難唔難。太細力,快感欠奉。太大力,男人會痛,甚至發出怪叫。

節奏太快,男人秒射好鬼掃興啫。但慢過頭,男人又唔耐煩喎。

比較回味嘅手淫(接近手淫)經驗,係有同某散餐妹玩裸體煮飯仔  。我整緊嘢食嗰陣,佢已經不斷搞我碌棍(我問佢有冇見過男人硬住煮餸?佢話『以前冇呀,但而家有啦!」 )。食完嘢,佢又一手揸我碌棍,好似拉住隻狗咁拉我上床!嘩,嗰下,快感程度真係比射精有過之而無不及!

引用:
原帖由 啤一啤 於 2020-7-16 10:21 發表 查看引用來源

最慘當你痛到典來典去嘅時候
佢仲以為你好high
再捽重手啲先死!🤣
M女表示不知幾想
可惜太淫太濕, 捽唔出痛o既感覺, 但係好敏感確係真, 高潮中/ 高潮後繼續搏命捽唔係咁易受得住

試過一邊刷牙一邊比佢含
佢含到一半又企起身同我打車輪
我成口都泡,佢就專登整到個口滿哂泡泡又含落黎
嘩,果下超冰涼

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-7-17 10:01 發表 查看引用來源

M女表示不知幾想
可惜太淫太濕, 捽唔出痛o既感覺, 但係好敏感確係真, 高潮中/ 高潮後繼續搏命捽唔係咁易受得住
唔好整濕粒豆盡量乾捽唔知得唔得呢
男人表示就係想睇你受唔住嘅反應!

回覆 27# 啤一啤 的帖子

有D難哦,要摔到粒豆但又唔濕
可以既話我都想觀摩下🤣

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-7-17 12:06 發表 查看引用來源
有D難哦,要摔到粒豆但又唔濕
可以既話我都想觀摩下🤣
得嘅!粒豆係高位
而水又向低流
搵嘢塞住個水源先再捽
應該可以嘅!😬

引用:
原帖由 啤一啤 於 2020-7-17 11:51 發表 查看引用來源

唔好整濕粒豆盡量乾捽唔知得唔得呢
男人表示就係想睇你受唔住嘅反應!
都話明係淫婦, 除得衫o黎分開條腿等俾人捽果段時間早就開始出水啦
只係多與少o既問題...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆