上一頁下一頁
發新話題

道德的束縛 #1,10,28,40,52,63,66

收藏  |  訂閱
67  32.6k

道德的束縛 #1,10,28,40,52,63,66

哩個故仔係關於因為一個小小的道德觀一第一次要留番俾女朋友/ 老婆, 而放棄左好大片森林, 到左廿幾歲都仲係處男一個慢慢由LKF, 玩到引板, 成人交友區, 到最新TG, 依家先發現原來哩個世界係咁大

#1 第一個非女友(貓)過夜
#10 破處失敗
#28 小插曲 - 係LKF最激既一次
#40 遇見了第一個她
#52  與她的調情
#63 因為無套而浪費的機會
#66 破處

細細個真係無咩機會識女仔, 到讀完書更加無
所以廿幾歲weekend 既活動就係落老蘭yoyoyo, 但唔好以為落去就好易有著路
男女比例已經係7:3, 當中有30%唔同其他人玩/唔要男仔, 30% 係個場請番來吸客, 20% 係唔會跟你走. 所以十次有九次可能都係自hi 完再番屋企自己搞掂

而我既第一個過夜朋友係LKF中國一個城市度認識, 叫貓啦(因為佢profile pic 有隻貓)
貓二十出頭, 有金色既長髮, 著住件黑色絲質既one piece, 果時酒精上腦, 已經好想攬住貓仔
好快係人群既推撞, 我去左貓後面
我只係上半身貼住貓, 而貓無推開我, 我就知有機會
我雙手慢慢放係貓腰, 下身已經貼住貓pat pat 跟住節奏dirty dance
估唔到貓仔細細, pat pat 都幾有肉地. 好快小巨龍都被佢喚醒左除左左右移動既dirty dance, 我間唔中都會用小巨龍撞下貓仔, 幻想下狗仔時係咁diu 佢既感覺
而我亦係貓仔隔離吹氣, 係不知不覺間, 我竟然伸手撫摸緊貓貓既胸
果時見識淺, 都唔知係咩cup 數, 剩係覺得大過之前D ex
依家諗番, 應該都係B 尾only, sosad
好快佢既朋友就叫貓仔走啦, 而我就臨尾抄左牌

到左聽日, 我wtsapp 佢
我: 你記唔記得我係邊個?
貓: 尋日識架嘛
傾完發覺原來佢係住我隔離村同埋有BF...本身諗住無野發生架啦
點知有一次佢放工一齊食宵夜, 送佢番屋企, 臨尾竟然有french kiss 下
我就覺得佢應該係可以發展, 而我都想將第一次交俾佢

回覆 1# lovepro 的帖子

等待師l兄的下文👍

Support !支持師兄再出post

睇到硬L晒, 仲唔寫多d?!

好耐無見樓主出現.....

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-15 02:20 發表 查看引用來源
哩個故仔係關於因為一個小小的道德觀一第一次要留番俾女朋友/ 老婆, 而放棄左好大片森林, 到左廿幾歲都仲係處男一個慢慢由LKF, 玩到引板, 成人交友區, 到最新TG, 依家先發現原來哩個世界係咁大

#1 第一個非女友過 ...
😏😏😏😏師兄之後點,快啲寫啦

回覆 1# lovepro 的帖子

留名等追post 加油師兄

Support

how about next?

同貓仔goodbye kiss 完之後, 隔左可能個幾星期我: 你放工未呀?
貓: 好累呀
我: 咁我幫你按摩?
貓: 我聽日放假呀, 想上大陸按
我心入面諗左好耐, 因為未試過同女仔上大陸啦, 同埋一上大陸, 電話就會轉左大陸接駁聲, 俾人聽到好大件事又要同屋企人解釋
隔左一陣
貓:點呀, 我番到屋企啦
我: 羅湖唔係關12點咩? 依家11點幾仲出唔出到去
貓: 皇崗24小時通關ga嘛
我: 咁係邊度等?
約完地方之後, 大家買左車飛就一齊搭車上去
而成程車貓仔就捱住我訓左成程
到左皇崗, 貓仔帶我搭的士去左佢成日按既骨場,下刪一百字
按完之後
我: 不如泊埋張床, 無咁凍
貓: 好呀
第一次訓係佢隔離又諗緊好想試下第一次, 但其實我都無帶套係身. 另外套骨場衫又無袋, 所以都唔好掙扎
我: 按完舒唔舒服呀
貓: 好D 啦, 但都仲係好累
我: 咁我再幫你按下
我按下佢手臂, 承機攬下佢條腰. 係面貼面既情況下, 我忍唔住鍚左佢面珠, 好快同佢french kiss 左
當我手部想進一步摸佢時佢就stop 左我話訓啦
咁我好乖咁停左, 然後又傾左一陣計
今次我地又kiss 起上來, 隻手係佢身上面遊走, 而今次佢無阻止我摸佢個胸
但過左一陣佢又叫我訓, 而今次大家真係訓著左
唔知過左幾耐, 我醒左, 見貓已經醒左
我: 訓得OK?
貓: 一般啦
我: 咁我地再訓一陣?
而我已經轉過去攬住貓, 又開始kiss 佢嘴仔. 今次貓仔配合左好多, 會開始啜實我條利
我就直接伸手入去搾貓波, 一時打圈, 一時彈下lin 頭, 間唔中又禁下佢
好快feel 到lin 頭已經硬晒, 而我諗住進一步時佢就捉住我, 阻止左我話唔得
我: 咁走啦
貓唔出聲
我: 走?
都係唔出聲
大家靜左一陣, 重覆左幾次之後
我望住佢kiss 左落去, 而今次我真係摸到妹妹, 而貓又無推開我
第一次摸到既興奮, 好似突破左城門咁, 而我只係敢係妹妹門口用手指揉陰核
feel 到佢開始濕, 有D 發滾, 今次都係我第一次遇到個濕既妹妹
果時已經幻想緊入左去係咩感覺, 貓開始係我耳邊呻吟, 慢慢伸手捉弄我既小巨龍
正當想成為正式大人之制,而貓都腿張開之制
我: 我仲係處, 未試過
貓望住左我
我: 你可唔可以幫我?
跟住我訓番係度
貓爬左上來, 小巨龍頭feel 到有D 暖, 而貓仔已經開始貼住我前後前後郁
而我當時覺得好溫暖, 但一直只係個頭, 所以雙手推緊貓仔落D
但好快貓仔就落番來, 可能都無一分鐘...
而我想再入果時, 貓: 我唔想做 就望實左我

我諗番, 其實係一直係門口都未入到去....

而果次之後, 佢就直接block 左我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆