上一頁下一頁
發新話題

道德的束縛 #1,10,28,40,52,63,66

收藏  |  訂閱
67  32.6k

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-16 23:17 發表 查看引用來源

再搵處男,唔易。😆😆
哈哈🤣🤣🤣我冇諗過想再處男

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 23:21 發表 查看引用來源
哈哈,處男真的特別既。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-7-15 03:11 發表 查看引用來源
睇到硬L晒, 仲唔寫多d?!
ching 鐘意甜D 定咸D 呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 13:45 發表 查看引用來源
什麼😏😏😏
之前唔知係邊度有人提及ctze 咁

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 13:58 發表 查看引用來源
咁你依家係唔係仲係處男
再繼續睇落去就知啦~

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-16 23:17 發表 查看引用來源

再搵處男,唔易。😆😆
HK 每年都多幾個, 活番一百年都會預到幾百萬個

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 23:21 發表 查看引用來源
即係ctze 之前有食過?

LKF 係打開我對女性認知的一道門, 知道女仔都係有需要, 而未必會表現出來
試過經過一pair 情侶kiss 緊時, 偷偷地摷, 一摸仲已經濕晒, 唔知點解唔驚俾人打, 直至feel 到個男仔開始伸手落來先走
而我最激既一次係~

當時都係自己一個, 而有個米6高既女仔(叫8)自己係pool 度跳緊
咁作為男士, 緊係唔可以俾女仔一個咁寂寞
開始時跟住music互相磨下大家, 好快就喚醒左小C, 而我撞左8 幾下之後
佢就已經捱晒落來, 而我係佢耳邊輕輕吹左啖氣
突然聞到一種秘密的香水, 我竟然係當場係上面伸手入去揸佢 (之後問番原來有38D)
當時,我係第一次揸到C 級以上, 單手揸唔晒的感真係好正而且係有彈性
我示意8 轉身面對我, 今次係one piece 下面向上揸對車頭燈, 而8一直盡量禁番低條裙, 唔好俾人見到
跟住我掀起左個bra, 間唔中揸下, 又圍住lin 頭打圈同彈下佢,
8: 嗯...嗯...嗯
就係哩個時候, 我好想摷佢, 因為之前最多都係揸下女仔, 未試過摷
可能佢都好想要, 竟然主動貼埋來用下面磨我小巨龍
我將手由胸部直接向下穿過底底 直接去到森林,向小妹妹揮手
係哩個時候, 8禁住左我. 係我耳邊講左聲: 你咁快架
我:咁我出番來
而8哩個時候捉住我隻手, 用手指禁住我手指摸下佢陰核, 慢慢feel 到越來越濕
8: 呀...嗯...嗯, 一直只可以發出呻吟聲
而我只係門口玩左一陣就同佢一齊搭小巴走

係小巴車程其實一直都有玩弄對車頭燈, 成日都伸隻手入去摷
好彩果時無咁多smart phone 姐, 隔離D 乘客就係度睇好戲
係MK 落左車仲當街壓住佢kiss 同揸
8仲話哩度咁多人, 你仲咁
而我當時都係諗住同佢朴野就送佢搭車走lu

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-18 00:40 發表 查看引用來源

再繼續睇落去就知啦~
咁好吧!😓😏🤣

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-18 00:42 發表 查看引用來源

即係ctze 之前有食過?
曾經兩次經驗佢哋自稱處男
1)22歲
2)24 歲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆