上一頁下一頁
發新話題

道德的束縛 #1,10,28,40,52,63,66

收藏  |  訂閱
67  32.6k

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-18 08:56 發表 查看引用來源
曾經兩次經驗佢哋自稱處男
1)22歲
2)24 歲
同熟男比,平衡一下,😆👍

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-18 08:56 發表 查看引用來源
1)22歲
2)24 歲
wow , 點識到架? 唔通求助搵人幫手破處?

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-19 00:50 發表 查看引用來源

wow , 點識到架? 唔通求助搵人幫手破處?
正是,之前uwant 識既,之後加WeChat 傾.....

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-19 09:14 發表 查看引用來源
正是,之前uwant 識既,之後加WeChat 傾.....
果度真係有後生😂,d性格ok嗎?

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-19 11:09 發表 查看引用來源

果度真係有後生😂,d性格ok嗎?
呢D野都係唔講啦

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-19 12:01 發表 查看引用來源
呢D野都係唔講啦
Okok😊

我又要同mui 傾wechat! 哈哈

引用:
1)22歲
2)24 歲
ctze 果時點解有興趣搵處男既

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-20 23:59 發表 查看引用來源

ctze 果時點解有興趣搵處男既
其實我都唔知架,之後WeChat 傾,佢地就話係處男,跟住未幫佢地囉

俾人催快D 打文添

其實佢只係一個普通的女仔, 而佢只係合眼緣, 有feel 咁解
佢係個米65高,長髮,大概130磅左右的女仔,當日著住一件密實既one piece, 但佢就改變左我一生既想法
隨著音樂的拍子,我已經將手游走係佢既上半身,從腰到手臂,再到波邊,又番番腰間, 希望可以為D帶來快感
而dirty dance 係另一個引人既地方,明明有最親密的接觸但係又有衫褲阻擋
我地都好夾,我向左佢就向右,又坐住我大脾係度轉圈。仲要本身有D 肉地, 所以完全感受到佢既patpat係哩個時侯, 我當然攬實佢, 下身前後前後咁撞落佢度, 好似想將佢就地正法
好快小巨龍已經甦醒,佢竟然用手摸下小巨應
佢:佢硬左, 咁住搾左我一下
果下我頂唔住,攬住佢一邊 一邊係咁屌佢。sorry, 係不斷用小巨龍撞佢小穴先岩(幻想中)
係哩個時候,竟然有個男仔拉走左佢,話係佢男朋友
岩岩先開turbo, 就俾人搶走左....
點解一個男仔可以見住自己GF 咁俾人搞咁耐都無反應...
而我念念不忘, 間唔中去左佢附近又攬住佢跳左陣舞
而我最尾都拎左佢個電話

結果當日我無功而返,亦都無諗過後事發展
我果日係LKF留到5點幾,行緊去搭過海巴時whatsapp 佢
我: 你咁早走既?
D: 我一陣要番工呀
我: 係邊度番架? (當時真係想搵個女仔繼續, 唔想番屋企)
D: XXX (一個我搭車番屋企會經既地方)
我: i miss you,想見你, 得唔得呀?
等左一陣
D: what do you feel of me?
再諗左一陣
我: 我都唔知,攬住你好舒服,同你一齊好舒服
D: I kinda like you too

如是者,我搭車去到佢番工附近等佢
經過一個公園, 攬住佢同佢french kiss 左15分鐘就番屋企啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆