上一頁下一頁
發新話題

道德的束縛 #1,10,28,40,52,63,66

收藏  |  訂閱
67  32.6k

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-21 21:12 發表 查看引用來源

咁熟男好慢射🤔🤔😅,係咪睇果日精神先而定?😎
早幾日有準備下, 到臨場就可以發撢得好D

自從第一次見面後,我間唔中去接佢放工
唔知係佢男朋友平時無咩同佢親熱定係時間真係太短,佢每次見我都一定會用盡力咁吸乾我
通常我地都會坐巴士上層中間位,唔理有無人,我地會不斷接吻,眼中只有對方,只有身體上既交流
然後手隨著佢的曲線游走,隔著衣服大大力咁搓。佢就會忍唔住係我耳邊呻吟
其實我都好緊張,成日望下塊反光鏡,又望下隔離車有無人望過來。好彩夜晚都真係少人
而係番屋企途中,有一個係河邊既天橋底,可能十分鐘都只係得5個人行過,而我地最愛就係哩個位置
我地會先相擁,我的嘴仔慢慢從嘴仔移向耳仔。
佢最敏感既地方就係耳仔~ 只要係耳仔邊一吹氣,佢就會好似無力咁俾我服侍
我會圍住lin 頭打圍,用手指壓下lin lin,又會彈下linlin
佢: 你好曳既
我: 邊個叫你咁大
佢: 有幾大?
我: 平時單手搾得實個籃球,但搾唔晒你果個
佢: 唔怪得咁有安全感啦~ 好暖, 好舒服
我會當左係LKF 不斷用小chris 磨佢, 撞佢
佢只會係我耳邊講: 喔喔喔,好硬呀
我: 咁唔好停啦

有一次,我地去左一個佢屋企附近既公園,但哩個公園成日有人經過
佢亦都第一次主動放左隻手去小chris 度感受
佢: 咩佢咁硬既
我: 你平時唔係都感受到咩?
佢: 用手個感覺真實好多
我捉住佢隻手搾下小巨龍又用手上下掃下
佢好快就上手咁幫我,而我都放左手手係小穴出面,用手指輕輕從膝蓋以上帶到小穴門口。
我慢慢掂下豆豆既位置,跟住上下上下咁掃
佢: 好痕呀, 唔好
我: 點解?
佢: 周圍好多人
我: 但我想繼續享受哩個moment,大家都enjoy
佢敵唔過我,唯有享受當下,係我耳邊呻吟直至有人經過~
我feel 到佢已經濕晒,而我已經硬到失去理性
我: 不如我地搵個靜D 既地方?
佢: 邊度?
我: 哩度我唔熟呀,有無D 暗角位
佢: 無呀, 周圍都有CCTV
我靜左好耐… 不如去開房?
佢: 咁污濁, 唔去

最後都係送左佢番屋企而我都知, 其實可以再進一步

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-22 00:48 發表 查看引用來源
唔知係佢男朋友平時無咩同佢親熱定係時間真係太短,佢每次見我都一定會用盡力咁吸乾我
通常我地都會坐巴士上層中間位,唔理有無人,我地會不斷接吻,眼中只有對方,只有身體上既交流
然後 ...
😂再進一步。。。。沒有了?

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-21 23:48 發表 查看引用來源

早幾日有準備下, 到臨場就可以發撢得好D
😂😂講到好似見工,好 緊張feel 。

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-22 00:48 發表 查看引用來源
然後 ...
應該走唔甩嘅!😝

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-22 01:02 發表 查看引用來源

尊重對手嘛!😁😁

引用:
然後 ...
再一步點呀可能佢都想破你處

齋手作仔, 你咪辛苦左好耐

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-22 01:01 發表 查看引用來源

😂再進一步。。。。沒有了?
再進一步, 可能就係搵唔到大家lol

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-22 01:02 發表 查看引用來源

出左來做野果然係唔同D, 所有野都係預先準備好D 吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆