道德的束縛 #1,10,28,40,52,63,66

收藏  |  訂閱
24  32.6k

LKF 係打開我對女性認知的一道門, 知道女仔都係有需要, 而未必會表現出來
試過經過一pair 情侶kiss 緊時, 偷偷地摷, 一摸仲已經濕晒, 唔知點解唔驚俾人打, 直至feel 到個男仔開始伸手落來先走
而我最激既一次係~

當時都係自己一個, 而有個米6高既女仔(叫8)自己係pool 度跳緊
咁作為男士, 緊係唔可以俾女仔一個咁寂寞
開始時跟住music互相磨下大家, 好快就喚醒左小C, 而我撞左8 幾下之後
佢就已經捱晒落來, 而我係佢耳邊輕輕吹左啖氣
突然聞到一種秘密的香水, 我竟然係當場係上面伸手入去揸佢 (之後問番原來有38D)
當時,我係第一次揸到C 級以上, 單手揸唔晒的感真係好正而且係有彈性
我示意8 轉身面對我, 今次係one piece 下面向上揸對車頭燈, 而8一直盡量禁番低條裙, 唔好俾人見到
跟住我掀起左個bra, 間唔中揸下, 又圍住lin 頭打圈同彈下佢,
8: 嗯...嗯...嗯
就係哩個時候, 我好想摷佢, 因為之前最多都係揸下女仔, 未試過摷
可能佢都好想要, 竟然主動貼埋來用下面磨我小巨龍
我將手由胸部直接向下穿過底底 直接去到森林,向小妹妹揮手
係哩個時候, 8禁住左我. 係我耳邊講左聲: 你咁快架
我:咁我出番來
而8哩個時候捉住我隻手, 用手指禁住我手指摸下佢陰核, 慢慢feel 到越來越濕
8: 呀...嗯...嗯, 一直只可以發出呻吟聲
而我只係門口玩左一陣就同佢一齊搭小巴走

係小巴車程其實一直都有玩弄對車頭燈, 成日都伸隻手入去摷
好彩果時無咁多smart phone 姐, 隔離D 乘客就係度睇好戲
係MK 落左車仲當街壓住佢kiss 同揸
8仲話哩度咁多人, 你仲咁
而我當時都係諗住同佢朴野就送佢搭車走lu

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-18 08:56 發表 查看引用來源
曾經兩次經驗佢哋自稱處男
1)22歲
2)24 歲
wow , 點識到架? 唔通求助搵人幫手破處?

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-18 08:56 發表 查看引用來源
曾經兩次經驗佢哋自稱處男
1)22歲
2)24 歲
ctze 果時點解有興趣搵處男既

俾人催快D 打文添

其實佢只係一個普通的女仔, 而佢只係合眼緣, 有feel 咁解
佢係個米65高,長髮,大概130磅左右的女仔,當日著住一件密實既one piece, 但佢就改變左我一生既想法
隨著音樂的拍子,我已經將手游走係佢既上半身,從腰到手臂,再到波邊,又番番腰間, 希望可以為D帶來快感
而dirty dance 係另一個引人既地方,明明有最親密的接觸但係又有衫褲阻擋
我地都好夾,我向左佢就向右,又坐住我大脾係度轉圈。仲要本身有D 肉地, 所以完全感受到佢既patpat係哩個時侯, 我當然攬實佢, 下身前後前後咁撞落佢度, 好似想將佢就地正法
好快小巨龍已經甦醒,佢竟然用手摸下小巨應
佢:佢硬左, 咁住搾左我一下
果下我頂唔住,攬住佢一邊 一邊係咁屌佢。sorry, 係不斷用小巨龍撞佢小穴先岩(幻想中)
係哩個時候,竟然有個男仔拉走左佢,話係佢男朋友
岩岩先開turbo, 就俾人搶走左....
點解一個男仔可以見住自己GF 咁俾人搞咁耐都無反應...
而我念念不忘, 間唔中去左佢附近又攬住佢跳左陣舞
而我最尾都拎左佢個電話

結果當日我無功而返,亦都無諗過後事發展
我果日係LKF留到5點幾,行緊去搭過海巴時whatsapp 佢
我: 你咁早走既?
D: 我一陣要番工呀
我: 係邊度番架? (當時真係想搵個女仔繼續, 唔想番屋企)
D: XXX (一個我搭車番屋企會經既地方)
我: i miss you,想見你, 得唔得呀?
等左一陣
D: what do you feel of me?
再諗左一陣
我: 我都唔知,攬住你好舒服,同你一齊好舒服
D: I kinda like you too

如是者,我搭車去到佢番工附近等佢
經過一個公園, 攬住佢同佢french kiss 左15分鐘就番屋企啦

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-21 09:00 發表 查看引用來源
之後點呀!😏
之後就散左啦~呵呵

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-21 15:25 發表 查看引用來源
其實所謂處男係唔係好快射,佢兩個係喎
我未遇過wor, 所以我都唔知

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-21 21:12 發表 查看引用來源

咁熟男好慢射🤔🤔😅,係咪睇果日精神先而定?😎
早幾日有準備下, 到臨場就可以發撢得好D

自從第一次見面後,我間唔中去接佢放工
唔知係佢男朋友平時無咩同佢親熱定係時間真係太短,佢每次見我都一定會用盡力咁吸乾我
通常我地都會坐巴士上層中間位,唔理有無人,我地會不斷接吻,眼中只有對方,只有身體上既交流
然後手隨著佢的曲線游走,隔著衣服大大力咁搓。佢就會忍唔住係我耳邊呻吟
其實我都好緊張,成日望下塊反光鏡,又望下隔離車有無人望過來。好彩夜晚都真係少人
而係番屋企途中,有一個係河邊既天橋底,可能十分鐘都只係得5個人行過,而我地最愛就係哩個位置
我地會先相擁,我的嘴仔慢慢從嘴仔移向耳仔。
佢最敏感既地方就係耳仔~ 只要係耳仔邊一吹氣,佢就會好似無力咁俾我服侍
我會圍住lin 頭打圍,用手指壓下lin lin,又會彈下linlin
佢: 你好曳既
我: 邊個叫你咁大
佢: 有幾大?
我: 平時單手搾得實個籃球,但搾唔晒你果個
佢: 唔怪得咁有安全感啦~ 好暖, 好舒服
我會當左係LKF 不斷用小chris 磨佢, 撞佢
佢只會係我耳邊講: 喔喔喔,好硬呀
我: 咁唔好停啦

有一次,我地去左一個佢屋企附近既公園,但哩個公園成日有人經過
佢亦都第一次主動放左隻手去小chris 度感受
佢: 咩佢咁硬既
我: 你平時唔係都感受到咩?
佢: 用手個感覺真實好多
我捉住佢隻手搾下小巨龍又用手上下掃下
佢好快就上手咁幫我,而我都放左手手係小穴出面,用手指輕輕從膝蓋以上帶到小穴門口。
我慢慢掂下豆豆既位置,跟住上下上下咁掃
佢: 好痕呀, 唔好
我: 點解?
佢: 周圍好多人
我: 但我想繼續享受哩個moment,大家都enjoy
佢敵唔過我,唯有享受當下,係我耳邊呻吟直至有人經過~
我feel 到佢已經濕晒,而我已經硬到失去理性
我: 不如我地搵個靜D 既地方?
佢: 邊度?
我: 哩度我唔熟呀,有無D 暗角位
佢: 無呀, 周圍都有CCTV
我靜左好耐… 不如去開房?
佢: 咁污濁, 唔去

最後都係送左佢番屋企而我都知, 其實可以再進一步

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-22 01:01 發表 查看引用來源

😂再進一步。。。。沒有了?
再進一步, 可能就係搵唔到大家lol

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-22 01:02 發表 查看引用來源

😂😂講到好似見工,好 緊張feel 。
出左來做野果然係唔同D, 所有野都係預先準備好D 吧

前往最後回覆