純好奇 - 床上的另類玩意(SM)

收藏  |  訂閱
39  4.8k

純好奇 - 床上的另類玩意(SM)

特別邀請趙總 (P.S. 我記起妳了 老公辦公室裡還有當天宴會跟妳和你們公司老闆在台上的合照)
當然也歡迎其他朋友暢所欲言

為什麼你們對SM的興趣是怎樣來的?
怎樣跟對方開始的? 如何讓他/她知道自己這方面的興趣?
樂趣主要在哪一方面?
雙方享受的是什麼?
真的會上癮嗎?
都是碰巧遇上有共同興趣的雙方 還是由其中一方引導/ 要求?
是每一次性愛的指定動作? 會不會也有其中一方不想玩的時候? 有的話如何解決?

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-17 08:01 發表 查看引用來源
特別邀請趙總 (P.S. 我記起妳了 老公辦公室裡還有當天宴會跟妳和你們公司老闆在台上的合照)
當然也歡迎其他朋友暢所欲言

為什麼你們對SM的興趣是怎樣來的?
怎樣跟對方開始的? 如何讓他/她知道自己這方面的興趣?
...
夠啦唔好開名呀
答問題先~

先交代我係性虐遊戲中受虐o既一方, 主攻體罰鞭打

興趣點o黎: 都係好奇, 網上look咸片"唔小心"look到, 覺得好性感

如何開始/ 俾對方知道: 首先呢個"對方"係兩個人, 第一個係sp, 第二個係男友, sp唔駛點解釋啦卦? 至於男友, 慢慢一步步o黎囉, 先係搞o野果種做d會整痛自己o既動作, 捉佢隻手大力搣下乳頭呀, 拍下自己屁股下咁, 久而久之佢實會好奇問, 再同佢講咁樣我好high, 要佢下次主動d做, 進而搵身邊現成有o既工具請佢用o黎打我, 習慣之後先同佢一齊買d 專業o既

樂趣: 好複雜... 中意表現卦 因為係睇咸片開始o既, 覺得受虐o既女人好sexy, 心郁郁想成為其中之一, 同時施虐o既男人又好man, 當然講緊係真係識玩好一絲不苟好cool果類, 中意俾呢種人支配, 伏o係佢面前接受一切... 加上我本身就中意力量型o既猛男, 力量就係對我o既turn on 囉 大大力插我會好興奮但漸漸都唔夠, 大大力打我雖然好痛, 但呢種痛楚亦都係力量施加o係我身上o既官感刺激

真的會上癮嗎: 耐唔俾人打係會心思思

碰巧定係咁o岩共同興趣: 呢個其實真係唔知, 唯一可以確定當時係我先提出囉, 但諗深一層佢本身都有做s 傾向唔敢開口亦唔奇, 畢竟提出希望可以受虐一定容易過問人可唔可以俾我虐

係咪指定動作: 唔一定, 因為係真打唔係做戲, 兩三日就搞一次唔可能打咁密啦. 如果其中一方唔想... 好少喎, 如果人地無心情係無得強求o既, 夾硬o黎都唔係果個feel 啦.. 但如果佢想而我麻麻地, 都會儘量俾佢, 當係回到過去自己做錯o左事要受罰囉, 無得話免就免, 不如認命乖乖伏低
不過呢個情況真係好少有囉, 做佢o既私家女奴係我o既志願, 我愛佢, 超愛超愛, 為佢做咩都得, 為o左避免呢個情況出現, 即係佢想而我唔想而掃興, 我自己為自己訂立o左個規矩o黎訓練自己o既奴性, 每星期都一定要受佢至少五十下籐條, 亦即係養成一個逆來順受將自己身體提供俾佢享樂o既習慣咁囉

大致上係咁, 有咩容後補充

回覆 2# 蛇貴妃 的帖子

厲害....... 真的是人不可以貌相...
妳給人的一個感覺 就是非常勇敢的女強人  又能忍得痛
妳真的很愛妳男朋友啊
我聽到籐條兩個字就害怕了
別說五十籐 五籐我想必已經躲起來 妳是如何做到的? 會哭嗎?
還有... 男朋友就這麼忍心打妳?
能不能簡單說一下平時相處是怎樣的?
抱歉我實在很好奇... 因為始終覺得性愛應該是甜蜜的吧
很難理解妳們這種思維...

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-17 14:56 發表 查看引用來源
妳真的很愛妳男朋友啊
別說五十籐 五籐我想必已經躲起來 妳是如何做到的? 會哭嗎?
還有.. ...
只要相方有共識
咩嘢都可以試吓玩嘅
我同另一半就先定咗個暗號
之後大家想點做都得
話之你嗌痛嗌救命
都可以唔理繼續做

但一講出個暗號
就必需要即時停止!😜

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-17 14:56 發表 查看引用來源
妳真的很愛妳男朋友啊
還有.. ...
如何做到... 呢個真係唔知咁講好
不過亦都唔係一次過50籐, 雖然都有過咁o既時候, 有時仲唔止添 不過真係唔多
最common 係10 - 20 左右, 一個禮拜咁樣加起o黎一共有50啫
喊係有時候會o既, 好睇狀態.... 但有時有d 日子係想大喊一場, 就會專登想佢打多d囉

平時相處, 其實同普通人差唔多
會有拍拖應有o既甜蜜同浪漫, 有嘻嘻哈哈, 有嘈交果陣互相問候對方屋企人o既時候

引用:
原帖由 啤一啤 於 2020-7-17 16:11 發表 查看引用來源
但一講出個暗號
就必需要即時停止!😜 ...
無錯
暗號係有, 但我會迫自己唔用囉
打籐我當係訓練o黎o架, 講好o左就點痛都要受晒佢為止, 呢個係我對自己o既要求

我地o既暗號係 "波依波籮mee"   -- (坦白講我真係講唔出口囉)
男友訂o既
美女樓主 #3 問我地平時相處係點, 呢一件小事會唔會亦都俾到你少少線索
無錯, 佢man同咸濕得o黎, 仲係有少少低能o既
我都係

明白了
但聽上去也很恐怖 妳一點也不害怕嗎?
打的力度有多大?
可能妳在別的帖有提過
還有 除了鞭打之外有什麼別的性虐玩意? 一定要做成痛苦的嗎?
在妳的角度 如果如妳所言妳是喜歡接受痛楚勉強可以理解
但施行的一方有什麼樂趣? 他有什麼享受的地方?

睇住你地相認 互揭現實中不示人既一面 感覺怪怪

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-31 12:55 發表 查看引用來源
明白了
但聽上去也很恐怖 妳一點也不害怕嗎?
打的力度有多大?
可能妳在別的帖有提過
還有 除了鞭打之外有什麼別的性虐玩意? 一定要做成痛苦的嗎?
在妳的角度 如果如妳所言妳是喜歡接受痛楚勉強可以理解
但施 ...
力度多大... 同細個受o既體罰咁上下囉,
其他玩意都有, 痕癢囉, 主要玩腳板俾人r , 其他又真係無乜
施行果位o既快感我就真係唔識啦, 可能係支配, 操縱,
據聞亦有d 係視覺享受, 即係睇住一個靚女痛苦o既表情會令男人興奮
查實女性俾人插呻吟果陣o既表情同痛o既表情又真係有d接近
我理解係咁

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-8-2 10:17 發表 查看引用來源
睇住你地相認 互揭現實中不示人既一面 感覺怪怪
故事教訓大家世界真係好細, 就算上網見唔到真人都唔好以為咁就可以亂9咁o黎
你永遠估唔到下一分鐘會發生咩事, 或者你吊過o既呢個人下一次會係咩身份同你再相遇

前往最後回覆