純好奇 - 床上的另類玩意(SM)

收藏  |  訂閱
39  4.8k

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-17 14:56 發表 查看引用來源
厲害....... 真的是人不可以貌相...
妳給人的一個感覺 就是非常勇敢的女強人  又能忍得痛
妳真的很愛妳男朋友啊
我聽到籐條兩個字就害怕了
別說五十籐 五籐我想必已經躲起來 妳是如何做到的? 會哭嗎?
還有.. ...
我都是咁認為,性愛是甜蜜的,點解要整痛對方?我對性都玩得好放,但整痛對方我接受唔到囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-13 14:32 發表 查看引用來源

故事教訓大家世界真係好細, 就算上網見唔到真人都唔好以為咁就可以亂9咁o黎
你永遠估唔到下一分鐘會發生咩事, 或者你吊過o既呢個人下一次會係咩身份同你再相遇 ...
同意....

睇住對方痛苦或興奮都係一種刺,當然個種痛只是為了感官刺激而痛,雙方從中也得到樂趣,相信係人的另一種陰暗面。若接受了這種玩法,將又去到興奮的另一層次
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-13 14:29 發表 查看引用來源

力度多大... 同細個受o既體罰咁上下囉,
其他玩意都有, 痕癢囉, 主要玩腳板俾人r , 其他又真係無乜
施行果位o既快感我就真係唔識啦, 可能係支配, 操縱,
據聞亦有d 係視覺享受, 即係睇住一個靚女痛苦o既表情會令男 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-9 08:22 發表 查看引用來源
睇住對方痛苦或興奮都係一種刺,當然個種痛只是為了感官刺激而痛,雙方從中也得到樂趣,相信係人的另一種陰暗面。若接受了這種玩法,將又去到興奮的另一層次

...
好幾方面啦, 你講中o左其中一樣
第二方面可以叫做搵返一d做細路仔o既感覺, 我要佢當我係小朋友咁管教我
有時候亂咁發脾氣過後會被佢用籐氣懲罰返我
至於最後一種其實係我自己俾自己o既鍛鍊, 雖然講唔出究竟係練乜 忍耐力卦?
呢樣係睇片得到o既啟發
https://xhamster.com/videos/kung-fu-spanking-6813435
(當然我表現無片中女人咁好, 但就有少少想操到好似佢咁)
有時候一齊過夜第二日無特別o野做, 起身晨操之後都會好似條片咁樣o黎個50鞭
呢兩種都同sex無關

其實片中被打女人屁股一定痛,之後坐都有困難。
我覺得呢種緞練係羞辱加忍耐,透過羞恥同痛作一個身心釋放。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-10 13:48 發表 查看引用來源

好幾方面啦, 你講中o左其中一樣
第二方面可以叫做搵返一d做細路仔o既感覺, 我要佢當我係小朋友咁管教我
有時候亂咁發脾氣過後會被佢用籐氣懲罰返我
至於最後一種其實係我自己俾自己o既鍛鍊, 雖然講唔出究竟係練乜 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-10 15:54 發表 查看引用來源
其實片中被打女人屁股一定痛,之後坐都有困難。
我覺得呢種緞練係羞辱加忍耐,透過羞恥同痛作一個身心釋放。

羞辱其實一d都唔羞辱, 至少我係咁認為
事關無人強迫, 好多時都係自己提出o既, 能夠好好咁忍到最後係一種驕傲添
身心釋放呢句幾真, 之前聽聞有人都係用痛楚o黎釋放不過方法係紋身, 不停咁紋,
成身花班班其實有d恐怖 我先唔會囉

紋身我又唔覺得釋放到幾多嘢,最主要係釋放咗啲錢俾人啫。

但捱打真係好直接感覺,我都鍾意叫人出盡力一拳打落我到,肉體的痛令反而有種放鬆感覺。

不過貴妃被打屎忽時無羞恥感,咁可能會少咗令一種內心釋放。其實咁大個人仲有幾可俾人打屎忽,妳被打時可以諗下俾人脫光下體,前後門暴露在空氣中,被人抽打臀部,呢種羞恥感可以放大啲。可能又有另一番滋味。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-11 07:48 發表 查看引用來源

羞辱其實一d都唔羞辱, 至少我係咁認為
事關無人強迫, 好多時都係自己提出o既, 能夠好好咁忍到最後係一種驕傲添
身心釋放呢句幾真, 之前聽聞有人都係用痛楚o黎釋放不過方法係紋身, 不停咁紋,
成身花班班其實有d ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-11 09:12 發表 查看引用來源
紋身我又唔覺得釋放到幾多嘢,最主要係釋放咗啲錢俾人啫。

但捱打真係好直接感覺,我都鍾意叫人出盡力一拳打落我到,肉體的痛令反而有種放鬆感覺。

不過貴妃被打屎忽時無羞恥感,咁可能會少咗令一種內心釋放。其實咁大個人 ...
你無聽過咩, 做o左錯主動招認, 主動要求受罰, 再難受o既懲罰都勇敢去接受, 呢個係光榮一d都唔羞恥

回覆 18# 蛇貴妃 的帖子

如果懲罰系一路打你一路將啲精倒系你頭上呢?

哈哈,我都想用藤條打妳10 下,令妳更光榮快樂
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-11 13:59 發表 查看引用來源

你無聽過咩, 做o左錯主動招認, 主動要求受罰, 再難受o既懲罰都勇敢去接受, 呢個係光榮一d都唔羞恥

附件

前往最後回覆