純好奇 - 床上的另類玩意(SM)

收藏  |  訂閱
39  4.8k

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-11 14:38 發表 查看引用來源
如果懲罰系一路打你一路將啲精倒系你頭上呢?
其實含住o係口之後受鞭先係我最愛
味道可以增強忍受能力

話時話樓主少奶奶潛水都潛o左好耐啫

男人支嘢給了妳力量
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-14 09:10 發表 查看引用來源

味道可以增強忍受能力

回覆 21# 蛇貴妃 的帖子

你和佢咁熟,叫佢出來喇😎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-14 09:10 發表 查看引用來源

味道可以增強忍受能力

是啊最近有點忙 家裡出了點小變故 不過在處理中 沒什麼大事

引用:
原帖由 katieW 於 2020-9-15 14:44 發表 查看引用來源

是啊最近有點忙 家裡出了點小變故 不過在處理中 沒什麼大事
Oh......
無咩事嗎? 但願...唔係同老公..?
有o野要幫手/ 純粹想搵個情緒上o既出口呢, you've got my number

我早期玩主奴/sm係唔太鐘意整痛對方嘅玩法,開頭只會用啲玩具鞭細細力咁打pat pat。但後來發覺打女人時佢地發出既叫聲好正,先開始試用籐條打,最鐘意係打到成身一條條痕。我仲好鐘意一巴巴咁摑啲奴。我上網有睇過巾擊腹既玩發,係直頭用拳頭打或者用腳踩腹,不過自己仲未接受到。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-9-30 10:29 發表 查看引用來源
我早期玩主奴/sm係唔太鐘意整痛對方嘅玩法,開頭只會用啲玩具鞭細細力咁打pat pat。但後來發覺打女人時佢地發出既叫聲好正,先開始試用籐條打,最鐘意係打到成身一條條痕。我仲好鐘意一巴巴咁摑啲奴。我上網有睇過巾擊腹既 ...
認真係拳打腳踢啦 打肚太恐怖有內傷就唔好
btw 早兩日執屋搵返一支粗籐 (好似係1cm) 出o黎, 當日即刻用o黎重溫一下
同幼籐相比係另有一番風味定係自己心理作用呢 腫o既程度好似明顯d, 第二日坐低都feel到痛不過都幾好

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-18 06:39 發表 查看引用來源

Oh......
無咩事嗎? 但願...唔係同老公..?
有o野要幫手/ 純粹想搵個情緒上o既出口呢, you've got my number
回來了 抱歉
多謝師姐不過已經沒什麼大事 也跟老公沒關 好得很呢

回歸正題體罰遊戲既然那麼逼真 流程我大概都可以想像到
其實最不理解的是心態 開始接觸這個玩意源於好奇的話是可以理解
但妳的字裡行間好像有一種欲罷不能的感覺? 不斷的疼痛不會厭倦嗎?

引用:
原帖由 katieW 於 2020-10-9 10:35 發表 查看引用來源

回來了 抱歉

其實最不理解的是心態 開始接觸這個玩意源於好奇的話是可以理解
但妳的字裡行間好像有一 ...
無事就好

"厭倦"... 你係咪想講討厭?
我唔會囉, 認叻都要講o架啦, 我係對自己有要求o既人
每一次都想今次要承受得比上次好, 係俾自己o既滿足感
另一個原因, 趴定定俾人打屁股個姿勢好sexy, 我中意 對伴侶o黎講都係一種引誘
當然我都有講過唔係淨係打屁股, 仲有腳板, 姿勢係無咁sexy (或者我仲未搵到一個最誘人o既pose去被打啦)
鬼叫佢咁中意人家隻腳咩! 淨係啜已經滿足唔到佢, 俾佢打幾籐都好應該
所以講到底無錯, 一開始只係貪刺激, 到後來為o左俾對方開心o既比重係多o左好多
同口交吞精一樣, 你中意o既人中意你都會做,
咁我中意o既人中意鞭打而我又ok唔抗拒, 同埋逼自己痛苦去服從佢都令我好high..

引用:
原帖由 katieW 於 2020-10-9 10:35 發表 查看引用來源

回來了 抱歉

但妳的字裡行間好像有一 ...
仲有呢, 問埋問埋咁多o野係咪都應該分享吓近期o既性生活

前往最後回覆